Klimclinics

Meld je aan voor de Tour du ALS-klimclinics!

Doe jij op 11 september mee aan de Tour du ALS en wil jij optimaal voorbereid aan de start verschijnen? Meld je dan aan voor één van de clinics die de komende periode worden georganiseerd door Peter Beckers in Limburg.

Ja, ik bestel kaarten voor de klimclinics

80 kilometer training

De afstand van de clinic is rond de 80 km en oplopend in hoogte. De nadruk ligt op de klimtechniek en de techniek van de fiets. Zo word je zo goed mogelijk voorbereid op de tocht op de Kale Berg. Een leuke bijkomstigheid is dat je alvast andere deelnemers aan de Tour du ALS kunt leren kennen! Het maximum aantal deelnemers per clinic ligt op 10 personen.

   
   
   
   

Zondag

15 augustus 2021

Zondag

29 augustus 2021

 

Programma klimclinics

De start- en eindtijd van de klimclinics: 10.00 - 17.00 uur. Briefing tussen 9.30 en 9.45 uur, vertrek stipt om 10.00 uur. Pauze rond 12.30 uur; eindtijd tussen 16.00 en 17.00 uur.

Start- en eindlocatie: Hoeve de Binnenplaets www.hoevedebinnenplaets.nl

  • Het niveau van de clinic(s) is oplopend in de tijd qua moeilijkheidsgraad
  • Kosten clinics € 12,50 per keer; boek je 6 clinics in 1 keer, dan betaal je € 70,- (dus € 5,- korting)
  • Lunch en alle drankjes zijn voor eigen rekening. Eventueel kan er na afloop bij goed weer gezamenlijk een pannenkoek gegeten worden op het terras van de Binnenplaets, ook dit voor eigen rekening

Bestel hier kaarten voor de klimclinics

Overnachting

Overnachting is beperkt mogelijk. Anders dan op de website vermeld, is een boeking per nacht mogelijk uitsluitend voor deelnemers aan de clinics (indien er voldoende plaats is). Hiervoor direct contact opnemen met Hoeve de Binnenplaets.

We zien elkaar voor de training in Limburg!