Inschrijvingen Tour du ALS 2018 open!

01-09-2017 | 14:17

De inschrijvingen voor Tour du ALS zijn weer open! Mede dankzij de bijna 5 miljoen euro die Tour du ALS aan donaties heeft opgehaald tijdens voorgaande edities, is er de afgelopen jaren veel progressie geboekt in de strijd tegen de ziekte ALS. Helaas zijn we er nog niet. Er is nog steeds geen oplossing of medicijn gevonden voor deze genadeloze ziekte! Daarom organiseren we ook in 2018 weer Tour du ALS om samen ALS de wereld uit te trappen.

Dit jaar vindt Tour du ALS plaats op donderdag 31 mei 2018. Op deze dag beklimmen wederom honderden fietsers, hardlopers en wandelaars de Mont Ventoux om geld op te halen voor onderzoek naar de oorzaak van ALS. Je kunt als individu meedoen of met een team. Uitgangspunt is dat elke individuele deelnemer zijn mooie prestatie voor minimaal 1500 euro laat sponsoren om zo geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Het bedrag van 1500 euro is het gekozen streven, omdat er 1500 ALS patiënten zijn in Nederland.

Oud-deelnemers ontvangen vanaf dit jaar een speciale beloning. Als zij na hun eerdere bijdrage aan ALS wederom samen met ons de strijd aangaan tegen deze genadeloze ziekte, zal hun streefbedrag naar beneden worden bijgesteld. Doe jij voor de tweede keer mee aan Tour du ALS? Dan hoef je nog maar 1000 euro in te zamelen voor jouw deelname. Doe jij al voor de derde keer of vaker mee aan Tour du ALS? Dan hoef je voor jouw prestatie nog voor maar 500 euro te laten sponsoren!

Inschrijven voor Tour du ALS 2018 kan hier. Mocht je nog twijfelen of vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen via info@tourduals.nl.