Deelnemers- en vrijwilligersbijeenkomst gepland

20-01-2017 | 11:10

8 juni komt steeds dichterbij. Over minder dan 5 maanden staan we met honderden deelnemers en vrijwilligers aan de start voor alweer de zesde editie van Tour du ALS. Onze deelnemers zijn druk bezig in hun voorbereidingen en er is al het nodige geld opgehaald in de strijd tegen ALS. Ook onze vrijwilligers stonden ons dit jaar alweer geregeld bij om ons te helpen als we ze nodig hadden. Om onze deelnemers en vrijwilligers voor te bereiden op 8 juni hebben we voor zowel onze deelnemers als onze vrijwilligers een bijeenkomst georganiseerd. 

Deelnemersbijeenkomst
De deelnemersbijeenkomst van Tour du ALS 2017 staat gepland voor zaterdagochtend 8 april. In de Jaarbeurs in Utrecht verwelkomen we alle deelnemers voor een gezellige ochtend. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de deelnemers de kans om de andere deelnemers alvast te ontmoeten en verkrijgen ze exclusieve deelnemersinformatie. Daarnaast kunnen de deelnemers die zich op tijd hebben ingeschreven en hun tenue hebben besteld het deelnemerstenue hier ophalen. Als deelnemers niet aanwezig kunnen zijn bij de deelnemersbijeenkomst, dan is het mogelijk om het Tour du ALS tenue pakket door iemand anders op te laten halen. Dit is echter alleen mogelijk door een ingevuld machtigingsformulier af te geven aan de persoon die het tenue komt ophalen in de Jaarbeurs. Deze ontvangen ze circa twee weken voorafgaand aan de deelnemersbijeenkomst samen met een uitnodiging en het programma voor die dag.

Vrijwilligersbijeenkomst
Ook voor onze vrijwilligers hebben we een speciale bijeenkomst gepland. De vrijwilligersbijeenkomst wordt georganiseerd op zaterdagochtend 20 mei op de HAS in ’s-Hertogenbosch. Op deze dag ontvangen alle vrijwilligers een briefing over hun rol en verantwoordelijkheden bij de Tour du ALS 2017. Daarnaast ontmoeten ze hier alle andere vrijwilligers die samen ook deze editie tot een onvergetelijke ervaring gaan maken. Want ook dat is de kracht van de Tour du ALS, het grote familiegevoel dat de afgelopen jaren heeft geleid tot unieke nieuwe vriendschappen tussen vrijwilligers die elk jaar weer terug keren om samen een bijdrage te leveren aan Tour du ALS.

Definitieve tijden volgen nog, maar alle deelnemers en vrijwilligers kunnen deze bijeenkomsten alvast in hun agenda zetten. Heb je vragen over de deelnemers- of vrijwilligersbijeenkomst, stel ze dan via info@tourduals.nl.