Geluidsreportage ‘Ieder zijn Eigen Berg’

12-10-2017 | 08:55

Geluidsreportage ‘Ieder zijn Eigen Berg’
Precies zoals de Tour du ALS is!

Tour du ALS is een onvergetelijk evenement voor een geweldig doel: ALS de wereld uittrappen! Om dat onder de aandacht te brengen maakte Karin Swanenberg* de tweedelige geluidsreportage ‘Tour du ALS 2017 – Ieder zijn Eigen Berg’. Afgelopen zomer reisde ze af naar de Mont Ventoux, waar Motard Marc Pijl haar voor de opnames 2 dagen lang van hot naar her bracht.

Het resultaat is een prachtige impressie van de Tour én die berg, waar liefde, lef en doorzettingsvermogen mensen tot grote hoogte brengen. In alle opzichten.

Hoor hoe de inspanningen van honderden mensen dit mogelijk maken. Luister naar de gebeurtenissen op 8 juni, die warme dag waarop de Tour du ALS 2017 plaatsvond. Een fantastisch evenement op de karaktervolle Mont Ventoux, de berg van duizend verhalen. Beleef dit fenomeen mee en trek je conclusies. Geef ALS de aandacht die het verdient. Hoort zegt het voort en steun de Tour du ALS van 2018 op een manier die bij jou past. En deel vooral deze reportage. Je vindt hem hier:

1. De Aanloop: https://soundcloud.com/karin-swanenberg-688747273/tour-du-als-2017-ieder-zijn-eigen-berg-deel-1

2. De berg op: https://soundcloud.com/karin-swanenberg-688747273/tour-du-als-2017-ieder-zijn-eigen-berg-deel-2-de-berg-op

*Karin Swanenberg is redacteur en journalist. Via haar familie raakte ze bekend met de Tour du ALS. De ontmoeting met ALS-patiënt Frank van der Wielen bracht haar actief in beweging.