Bike MOTION Benelux

31-08-2016 | 14:47

Ook dit jaar is Tour du ALS weer aanwezig met een stand op Bike MOTION Benelux. Van vrijdag 21 tot en met maandag 24 oktober vindt dit jaarlijkse walhalla voor de sportieve fietser plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze beurs vind je alles om jouw fietsprestatie in een hogere versnelling te zetten. Naast je ogen uitkijken van al het moois kan je ook zelf op de pedalen gaan staan!

Activiteiten

Bike MOTION Benelux heeft zichzelf omgedoopt tot het walhalla voor elke sportieve fietser. Alle grote merken laten hier hun allermooiste en allernieuwste fietsen, accessoires en kleding van het nieuwe seizoen zien. Daarnaast kan je de nieuwste mountainbikes -op een echt mountainbikeparcours- en supersnelle e-bikes testen en kan je je fietshouding laten bestuderen.

Officiële fandag Team LottoNL-Jumbo

Dit jaar vindt de officiële jaarlijkse Team LottoNL-Jumbo fandag plaats op de beurs. Ontmoet op zondag 23 oktober alle renners van de wielerploeg en fiets zelf met ze mee tijdens een echte toertocht door het Utrechts landschap.

Win twee tickets voor Bike MOTION Benelux

Onder de inschrijvingen vóór 17 oktober verloten we 2 toegangskaarten voor Bike Motion! Houdt daarnaast onze Facebook pagina in de gaten, want ook hier zal volgende week een gave winactie plaatsvinden!