TOP MT VENTOUX NIET VEILIG!!

30-05-2018 | 21:08

Veiligheid boven alles. Maar met pijn in het hart heeft de organisatie van de Tour du ALS 2018 moeten besluiten de Top van de Mt Ventoux uit de routes te halen. Het weer is dermate veranderlijk en verraderlijk op de Top dat wij de veiligheid van deelnemers, patiënten, vrijwilligers en supporters niet kunnen garanderen.  

Bij iedere start maakt de organisatie de nieuwe “eindpunten” bekend en houdt onderweg de instructies van de Motards en organisatie in de gaten want die geven eventuele nieuwe wijzigingen en beslissingen op de routes door. Volg hun instructies altijd op! 

Mochten deelnemers ondanks de beslissing van de organisatie niet willen omdraaien bij het door de organisatie aangegeven punt, dan is de organisatie van Tour du ALS op geen enkele wijze aansprakelijk. Deelnemers zullen op dat moment hun Tour du ALS deelname nummer moeten inleveren en een verklaring moeten ondertekenen waarin zij alle aansprakelijkheid aanvaarden voor hun beslissing.  

Ondanks dit wensen wij u een mooie uitdaging om de Mt Ventoux te bedwingen en wij zien u heel graag veilig weer terug bij het feest in Village du Départ.