Deelnemersbijeenkomst 6 april 2019

02-04-2019 | 10:18

Wat vliegen de dagen voorbij, voor je het weet is het woensdag 29 mei. Iedereen is volop in training en druk bezig om zijn/haar streefbedrag bij elkaar te krijgen. We zien heel veel leuke en verrassende acties voorbij komen. De donatieteller loopt daardoor hard op. Echt super!! Wellicht heb je nog een paar vragen en ben je benieuwd naar het nieuwe Tour du ALS tenue. Daarom nodigen wij alle deelnemers graag uit op de deelnemersbijeenkomst in de Jaarbeurs te Utrecht.

Het programma luidt:
09.30 uur                        Ontvangst Juliana plein
10.00 – 12.00 uur            Presentatie in zaal Juliana
12.00 – 12.30 uur            Uitdelen kleding
12.30 uur                        Einde

De zaal Juliana (1e verdieping) is te vinden door de routebordjes te volgen vanaf de hoofdentree Jaarbeurs. Parkeren kan het beste op P3. Klik hier voor de bereikbaarheid van de Jaarbeurs. 

Alle teamcaptains moeten de tenues (mits deelnemer zich voor 5 februari heeft ingeschreven) van het gehele team ophalen. Indien de teamcaptain er niet bij kan zijn dan mag natuurlijk een ander teamlid de tenues in ontvangst nemen.

Indien je niet in de gelegenheid bent om naar de deelnemersbijeenkomst te komen en je hebt je voor 5 februari ingeschreven dan is er de mogelijkheid je tenue vanaf 15 april op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur te komen ophalen bij Stichting ALS Nederland (Koninginnegracht 7, 2514 AA Den Haag). Wil je wel eerst een mail sturen naar info@tourduals.nl zodat we het een en ander kunnen afstemmen en je niet voor niets komt.

We zien jullie graag aankomende zaterdag!

Met sportieve groet, 
Projectteam Tour du ALS 

Gert-Jan Pijl, Ineke Zaal, Petra Kroon, Jacco Terheggen en Roxani Demetriadis