Eten op Village du Départ

16-04-2019 | 13:49

Tijdens de achtste editie van de Tour du ALS is het mogelijk om op Village du Départ te komen eten. Kom gezellig langs, leuk voor de teambuilding en beleef het familie gevoel!

De keukenbrigade onder leiding van Olaf Goes bereidt dagelijks overheerlijke maaltijden. De keuken houdt zoveel mogelijk rekening met vegetariërs maar er kan helaas geen rekening gehouden worden met overige dieetwensen/allergieën.

Via onze webshop kan je voor de volgende dagen maaltijden bestellen: zondag 26 mei: diner, maandag 27 mei en dinsdag 28 mei: ontbijt – lunch – diner. De prijs per persoon is voor het ontbijt €5,-, lunch €7,50, diner €10,- en dit is inclusief koffie/thee/water. Zodra je de bestelling hebt afgerond ontvang je per mail een bevestiging, bewaar deze goed. De factuur dien je in te leveren bij de infobalie en hier ontvang je de maaltijdbon(nen).

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Op woensdag 29 mei is er volop eten en drinken op Village du Départ en hiervoor kun je bij de muntverkoop muntjes kopen.

Let op: vrijwilligers van de Tour du ALS hoeven niet via deze webshop maaltijdbonnen te kopen. Jullie krijgen op de vrijwilligersbijeenkomst hierover meer informatie.