Welkom op Village du Départ!

20-05-2019 | 13:09

Nog iets meer dan één week en dan vindt op woensdag 29 mei de achtste editie van de Tour du ALS plaatst. Dit jaar zijn we gestationeerd in het mooie plaatsje Malaucène, gelegen aan de voet van de beroemde berg Mont Ventoux. De start en finish zijn dit jaar vanuit dezelfde locatie te weten, Village du Départ. Op zondag 26 mei om 17.00 uur zal het Village du Départ officieel geopend worden. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!
Op 27, 28 en 29 mei is op Village du Départ van alles te doen en bieden we een programma met muziek, entertainment en uiteraard een hapje en drankje.

Op Village du Départ is ook de infobalie en de shop te vinden, waar je op 26 mei terecht kunt van 17.00 tot 20.00 uur en op 27 en 28 mei van 10.00 tot 20.00 uur voor het ophalen van je startpakket en alle actuele informatie kunt krijgen met
betrekking tot het weer, de routes en de shuttle service. Tevens is hier ook de muntverkoop.

De keukenbrigade van de Jaarbeurs o.l.v. chef-kok Olaf Goes zal ook weer afreizen naar de Mont Ventoux, alwaar zij ontbijt, lunch en diner voor alle vrijwilligers bereiden. Deze editie is het ook voor jullie mogelijk aan te schuiven op het Village du Départ. Voor een kleine bijdrage, genieten van al het heerlijks dat driemaal daags wordt klaargemaakt. Reserveren kan uitsluitend via de webshop. De keuken heeft een maximumcapaciteit dus wees er snel bij! De maaltijdbonnen die je hebt gekocht via de webshop daarvan dien je de factuur van je bestelling in te leveren bij de infobalie alwaar je een muntje(s) krijgt om in de horecatent te gaan eten. Koffie, thee en water is voor iedereen gratis.

Adresgegevens Village du Départ:
Complexe Sportif et de Loisirs des Palivettes
Avenue Charles de Gaulle
84340 Malaucène (naast de voetbalvereniging, aan de Route de Vaison D938)

Alle deelenemers en vrijwilligers hebben middels de nieuwsbrief alle benodigde informatie ontvangen. Mocht je deze nieuwsbrief nog niet hebben ontvangen, stuur dan even een mail naar info@tourduals.nl.