Grootse opening Tour du ALS 2019

26-05-2019 | 18:41

Groots...dat was het zeker! Mooi om te zien hoeveel mensen al naar Malaucène gekomen zijn voor de opening van Village du Départ. De feest, start en ontmoetingsplaats waar alles deze week gebeurd! Mont Ventoux Radio heeft iedereen al opgewarmd met een uurtje extra uitzending en werkten langzaam naar een climax toe.

Onder luid applaus geeft Gert-Jan Pijl, mede-initiatiefnemer, aan dat het veelbelovend is dat we de miljoen al zijn gepasseerd nog voor D-day is gepasseerd. Dan is het aftellen met elkaar en met een flinke knal geven gouden slingers in de lucht het officiële startsein voor editie 8! Iedereen heeft er zin in. Een evenement met een lach en een traan. Maar vooral een gevoel van samen.

Vanaf nu is het een warm samenkomen met deelnemende teams en vrijwilligers. En zal Malaucène weten dat we geweest zijn deze week!

Vanmiddag zijn we tijden nog succes gewenst door de eigenaresse van Cave Beaumont de Ventoux. Zij is erg onder de indruk van Tour du ALS en de samenwerking die we zoeken met lokale ondernemers. Ze heeft ons heerlijke wijn laten proeven. We schenken de wijn op aan onze bar! Iedereen die als herinnering wijn bij haar wil kopen krijgt 5% korting. Bonnen daarvoor zijn vanaf maandag te krijgen bij de info balie.

De info balie is het hart en start van een bezoekje aan Village du Départ. Voor info, munten, aanmeldingen. Daar tegenover de shop waar iedereen zich kan hullen in Tour du ALS kleuren! En dan...de taps, het terras, het podium en de studio van Mont Ventoux Radio en de tent! Kortom wij zijn er klaar voor! Volg ons of kom gezellig mee doen! Op naar D-day!