Nieuwsbrief Tour du ALS

18-12-2019 | 09:50

Gisteren is de nieuwsbrief verstuurd. Wellicht heb je deze onverhoopt niet ontvangen. Om die reden delen wij hier ook de items uit de nieuwsbrief voor de deelnemers en oud-deelnemers.

Inmiddels hebben al ruim 250 deelnemers zich aangemeld voor de 9e editie van Tour du ALS op 11 juni 2020. Wat zijn wij daar ongelooflijk trots op. Maar er kunnen natuurlijk nog meer deelnemers bij! Het ultieme doel van de Tour du ALS is dat er voor alle 1500 ALS-patiënten in Nederland een deelnemer de berg op klimt.

Dus doe ook mee of nodig vrienden, familie en collega's uit om zich toe te voegen aan jouw team!

Doe jij in 2020 ook mee?

Wij zien jou volgend jaar natuurlijk graag bij Tour du ALS! Wist je al dat het minimaal op te halen donatiebedrag bij je 2e deelname €1000 is en bij jouw derde (of meer) deelname €500? 

Ook kun je een nieuwe uitdaging aangaan door meerdere keren de berg te bedwingen óf te kiezen voor een andere discipline! 

Doe ook mee!

Deelnemersbijeenkomst 18 april

Blok zaterdag 18 april alvast in je agenda! Want dan vindt de deelnemersbijeenkomst voor Tour du ALS 2020. De locatie en de officiele uitnodiging volgen. Op de deelnemersbijeenkomst ontvang je algemene informatie, tips voor je beklimming, ontmoet je andere deelnemers & kun je je Tour du ALS tenue in ontvangst nemen! 

Bestemming donatiegelden

De opgehaalde donatiegelden van Tour du ALS 2020 worden als volgt verdeeld: 50% gaat naar TRICALS onderzoek, 25% wordt besteed aan care projecten (gericht op zorg en kwaliteit van leven van patiënten) en 25% wordt besteed aan algemene projecten (dit kan zowel care of cure zijn).

Klik voor meer info

Heb jij de Tour du ALS Poster al hangen?

Laat met de Tour du ALS Poster zien dat je meedoet aan de Tour du ALS 2020! Je kunt hem ook online delen of neerleggen bij je bedrijf of sportclub?

Je vindt de poster en andere te gebruiken logo’s op onderstaande pagina.

Promotiemateriaal

 

Gratis naar de Wooning Zesdaagse in Ahoy!

Donderdag 2 januari knalt het dak eraf in Ahoy tijdens de opening van Wooning Zesdaagse! Dit is één van de eerste grote sportevenementen van het jaar. Elk jaar komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen. Als oud deelnemer kun je hierbij gratis aanwezig te zijn.

Meld je snel aan! 

 

Fijne feestdagen en de beste wensen

De kerstdagen en het nieuwe jaar zijn in aantocht. Een geschikt moment om onze dankbaarheid te uiten. Dankbaarheid naar jullie; onze trouwe deelnemers, donateurs, supporters en vrijwilligers. BEDANKT! Voor jullie niet aflatende inzet, steun en het delen en najagen van onze gezamenlijke droom; een wereld zonder ALS. We wensen jullie fijne feestdagen en hopen in 2020 opnieuw een eenheid te vormen in de strijd tegen ALS!