Nieuwsbrief Deelnemers Tour du ALS

21-01-2020 | 15:26

Gisteren is de nieuwsbrief verstuurd naar de al aangemelde deelnemers. Wellicht heb je deze onverhoopt niet ontvangen.Om die reden delen wij hier ook de items uit de nieuwsbrief voor de deelnemers.

Over minder dan 5 maanden is het zover. Dan vindt de negende editie van Tour du ALS plaats! Heb jij er ook al zo’n zin in? Wij zeker! Om die reden geven wij jou met deze nieuwsbrief graag een update

Houd ook onze Facebook en Instagram pagina in de gaten. Daar posten we regelmatig nieuwtjes en interessante onderwerpen. Zodat jij je optimaal kunt voorbereiden voor die magische dag: 11 juni 2020!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bestel nu jouw gratis startpakket
 
Vind jij het lastig om donatiegelden te werven? Bestel dan het gratis startpakket met posters en flyers van Tour du ALS, een donatiebus, folders over ALS en andere promotiematerialen die jou helpen om geld in te zamelen voor jouw actiepagina.
 
Je bestelt het pakket via onderstaande link naar onze webshop. Gebruik daarbij de code die te vinden is in de nieuwsbrief in je mail. Je kunt het pakket eenmalig gratis bestellen. 
 

Bestel nu!

  

18 april: deelnemersbijeenkomst 

Op zaterdag 18 april a.s. vindt de deelnemersbijeenkomst plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Daar wil je bij zijn! Je krijgt er nuttige informatie, tips voor je beklimming en je ontmoet de andere deelnemers. Ook ontvang je je Tour du ALS tenue. Er is gelegenheid om te passen, zodat je zeker weet dat je met de goede maat naar huis gaat. 

De deelnemersbijeenkomst is van 10.00 – 12.30 uur, inloop start om 9.30 uur. 

Gebruik de sponsorruimte op je tenue

Op je Tour du ALS tenue hebben we ruimte gereserveerd die je zelf kunt laten bedrukken en dus kunt verkopen aan jouw sponsoren. Zo haal je extra geld binnen voor jouw actiepagina.
Heb je nog vrienden of bekenden die twijfelen of ze zich bij je willen aansluiten? Zorg dat ze zich uiterlijk 20 februari inschrijven. Dan garanderen wij dat jullie outfit klaar ligt bij de deelnemersbijeenkomst en gaan jullie eensgezind de kale berg op deze zomer!
 
Meld je aan voor een van de klimclinics
Ook dit jaar zijn er weer klimclinics gepland. In deze klimclinics, georganiseerd door Peter Beckers, zul je een wielrenroute afleggen van 80 kilometer en leer je alles over klimtechniek en de techniek van de fiets. 
Wil jij optimaal voorbereid aan de start verschijnen? Meld je dan aan voor een of meer van de zeven klimclinics!
 
 
Interview Theo Rommen

Om meer beeld te geven aan Tour du ALS en de verhalen van de deelnemers, vrijwilligers en andere betrokkenen gaan wij in de komende periode interviews delen. In deze verhalen vertellen de geïnterviewden waarom zij zich inzetten voor Tour du ALS en wat de Tour hen brengt.Het eerste interview is met Theo Rommen. Theo heeft sinds 2015 de diagnose ALS en gaat deze zomer voor de 5e keer mee naar Frankrijk (en voor de 4e keer als deelnemer). Lees zijn inspirerende verhaal hier.

Wie gaat er nog meer mee?

Het ultieme doel van de Tour du ALS is dat er voor alle 1500 ALS-patiënten die we hebben in Nederland een deelnemer de berg op klimt. Daarom hebben wij nog meer deelnemers nodig, om zo samen ALS de wereld uit te helpen. Voel je daarom vrij om vrienden, familie en collega’s uit te nodigen om ook deel te nemen aan Tour du ALS! En bij inschrijving voor 20 februari a.s. ligt het Tour du ALS tenue klaar tijdens de deelnemersbijeenkomst.

Strijd mee!