Vrijwilliger? Sluit jij je dit jaar aan bij ons vrijwilligersteam!

29-04-2021 | 09:30

Elk jaar zijn we weer ontzettend dankbaar voor de 200 vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor Tour du ALS. Mede dankzij hun inzet en betrokkenheid is Tour du ALS al jaren een enorm succes. Helaas ziet de bijdrage van de vrijwilligers er dit jaar nét iets anders uit.

Samenwerking Sporta Mon Ventoux

Vanwege het coronavirus hebben we de 9e editie van Tour du ALS moeten verplaatsen naar 11 september. Op die dag zijn we niet de enige op de Mont Ventoux: ook de deelnemers van het Belgische Sporta Mon Ventoux zullen die dag de Kale Berg beklimmen.

We hebben daarom besloten om samen te werken met Sporta Mon Ventoux. Zo hebben we toch een datum voor Tour du ALS en kunnen we de productiekosten flink naar beneden brengen. Echter betekent deze samenwerking ook dat ons eigen vrijwilligersteam een stuk kleiner wordt. In plaats van 200 vrijwilligers, gaan er dit jaar 25 tot 40 vrijwilligers mee.

Lees hier meer

Tour du ALS Vrijwilligersteam

Voorheen was het mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger, maar helaas is dat dit jaar niet van toepassing.  de groep vrijwilligers bestaat uit de teamleiders en een paar specifiek benodigde disciplines, die hiervoor zijn benaderd. Ook vindt er geen  georganiseerde vrijwilligersbeklimming voorafgaand aan Tour du ALS plaats.

We kunnen ons voorstellen dat je als trouwe vrijwilliger tóch onderdeel wilt zijn van Tour du ALS. Voor wie samen met andere vrijwilligers alsnog de Kale Berg wil beklimmen, hebben we een Tour du ALS vrijwilligersteam opgezet. Zo hoef je het bijzondere event niet te missen en zet je je toch in voor de strijd tegen ALS.

 Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nú in voor het vrijwilligersteam.

 Meedoen met vrijwilligersteam