Incredible 9: Op z’n kop!

03-09-2021 | 16:50

Het is maart 2020 als de wereld geconfronteerd wordt met een pandemie! Het ongeloof was groot… En de gevolgen waren enorm…Het geduld werd getart! Tour du ALS werd in de ijskast gezet. De wereld stond op zijn kop…

Dat moet ook zo zijn voor al die mensen die, na een periode van onzekerheid, de diagnose ALS, PLS of PSMA te horen krijgen. De betekenis moet indalen… Tijd wordt kostbaar… Het zet je wereld op z’n kop…

En nu zetten WIJ met Tour du ALS de wereld op zijn kop! Tijd om eindelijk weer samen te gaan knallen in Frankrijk! En de twee jaar aan opgespaarde energie, om te zetten in een mooie daad! In een aangepaste vorm, maar met dezelfde passie worden de organisatorische puntjes op de i gezet! De Tour du ALS Karavaan telt de dagen af voor vertrek! De podiumtrailer glimt weer na een ritje door de wasstraat. De sponsoren zorgen met extra middelen, dat we een veilige editie kunnen neerzetten! Een kleine delegatie vrijwilligers bundelt de krachten om alles in goede banen te leiden. We zijn er klaar voor om Malaucène op zijn kop te gaan zetten met onze komst!

Ook de gulle gevers zetten de donatie teller op zijn kop! De magische grens van €1.000.000 euro is alweer ruim overschreden. Ongelofelijk! De eindsprint wordt ingezet door deelnemers. Om hun acties tot een prachtig finish bedrag te brengen! Er wordt indrukwekkend gul gegeven! Hoezo crisis? Jullie zetten met elkaar alle verwachtingen op z’n kop!

Deelnemers trainen volop! In het prachtige paarse heide landschap, verschijnen steeds meer oranje/blauwe Tour du ALS tenues! Bijna klaar om hun missie in Frankrijk te voltooien. Want na het behalen van de Mont Ventoux top, zetten zij de finish op Village du Depart op z’n kop!

Over een goede week zullen wij iedereen in Frankrijk ontvangen! En aan alle thuisblijvers: familie, vrienden, vrijwilligers en sponsoren doen we een oproep! Laat jullie betrokkenheid zien! Zet je huis en je buurt op z’n kop! Doe en beleef mee! Laat horen dat we weer samen strijden tegen ALS! En geniet mee van de ervaringen in Frankrijk via de Tour du ALS social accounts. Want Samen… zetten wij op 11 september met Tour du ALS, deze bijzondere editie Incredible 9 “ op z’n kop”!

Suzan Harmsen