Inschrijving 10e editie Tour du ALS geopend!

08-10-2021 | 07:05

De 9e editie van Tour du ALS hebben we met een meer dan fantastisch resultaat mogen afsluiten. Zo’n 500 deelnemers haalden ruim 1,2 miljoen euro op voor de strijd tegen ALS. Het nagenieten is nog in volle gang, maar de voorpret is ook al begonnen! De inschrijving voor de jubileumeditie van Tour du ALS is vanaf vandaag geopend!

Op donderdag 9 juni 2022 zullen we opnieuw de Mont Ventoux beklimmen. Voor de 10e keer gaan we met vele honderden mensen de strijd aan tegen ALS. We stoppen pas als we een medicijn hebben  gevonden tegen deze vreselijke ziekte. Gaan jullie met ons de strijd aan?

De inschrijving voor de 10e editie van Tour du ALS is geopend! Je kunt individueel of in teamverband meedoen. Mobiliseer vrienden, familie, buren en collega’s om mee te doen en zet 9 juni 2022 in je agenda: de jubileumeditie wil je niet missen!

Ja, ik meld me aan!

Samen trappen we ALS de wereld uit!
Als vanouds wordt de Kale Berg samen met ALS-patiënten al fietsend, rennend of wandelend bedwongen. Ook deze editie kent Tour du ALS verschillende routes en afstanden. De berg is eenmalig te beklimmen, maar de sportievelingen die een nóg grotere uitdaging willen aangaan kunnen ook meerdere keren naar boven: de Meesters fietsen twee keer omhoog en de Malloten zelfs drie keer. Wandelaars, hardlopers, wielrenners, handbikers en deelnemen op een elektrische fiets: iedereen is welkom!

Persoonlijke actiepagina
Alle deelnemers en teams krijgen een eigen persoonlijke actiepagina. De link van deze pagina kun je delen met vrienden, familie en collega’s met het verzoek jouw strijd tegen ALS te steunen. Promoot jouw deelname ook op sociale media, want hoe meer mensen we betrokken krijgen bij de strijd tegen ALS, hoe meer we voor patiënten en hun naasten kunnen betekenen. Op de actiepagina staat ook een QR-code, waarmee je nog makkelijker donaties kunt ophalen. Alle sponsorbedragen die via jouw actiepagina binnenkomen worden bijgeschreven op jouw teller. We vragen aan alle deelnemers om minimaal 1500 euro op te halen, maar zullen jullie daar uiteraard bij gaan helpen.

Inschrijfgeld
Om alle deelnemers tijdens Tour du ALS goed te kunnen begeleiden vragen wij 125 euro inschrijfgeld. Met dit bedrag worden de faciliteiten tijdens Tour du ALS bekostigd, denk hierbij aan wegafzettingen, EHBO-posten, sanitaire voorzieningen, waterpunten en begeleiding van deelnemers op de berg. Ook krijgen alle deelnemers een uniek Tour du ALS-tenue. ALS-patiënten betalen geen inschrijfgeld.

Deelnemen als ALS-patiënt
Ben je ALS-patiënt en wil je graag deelnemen aan Tour du ALS of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@tourduals.nl of te bellen naar 088 – 6660333. We helpen je graag!

Ja, ik doe mee!