Vier op 9 juni met ons het leven!

19-11-2021 | 15:56

Wat was het bijzonder om afgelopen september met zovelen samen te mogen komen tijdens de 9e editie van Tour du ALS. Nu we ons weer in een gedeeltelijke lockdown begeven door oplopende coronabesmettingen, verlangen we nog meer terug naar de warme zomermaanden toen we uit volle borst meezongen met ‘Vier het Leven’.

De studenten Lennert Roijackers en Dano Cornelisse van de Creative College van ROC Midden-Nederland hebben voor jullie een geweldige videoclip opgeleverd die ons terugbrengt naar zaterdag 11 september.

ALS-ambassadeurs Thomas Acda en René Froger hebben het lied ‘Vier het Leven’ speciaal voor ALS-, PSMA- en PLS-patiënten geschreven. Tijdens Tour du ALS 2021 verzorgden de heren op Village du Depart een mini-concertje voor de honderden deelnemers en vrijwilligers van Tour du ALS, waarbij het ALS-lijflied natuurlijk niet in het repertoire ontbrak.

Komend jaar gaan we een weer net zo’n mooi feestje bouwen en vieren we op donderdag 9 juni 2022 opnieuw het leven in de Franse zon. Mocht je je nog niet hebben aangemeld voor de 10e editie van Tour du ALS, doe dit dan vandaag nog!

Ja, ik vier het leven op 9 juni 2022

Let goed op elkaar, we zien nu al uit naar onze volgende ontmoeting!