Meedoen als ALS-patiënt aan Tour du ALS

Bij Tour du ALS staan elk jaar meerdere ALS-patiënten vooraan bij de start. De afgelopen jaren hebben al meer dan 100 patiënten de top bereikt! ALS-patiënten betalen geen inschrijfgeld en worden begeleid door ons team van patiëntencontact. Door te mailen naar info@tourduals.nl of tijdens kantooruren te bellen naar 088-6660333 ontvang je van ons als ALS-patiënt een code waarmee je geen inschrijfgeld betaalt.

Neem contact op

Unieke ervaring met familie en vrienden

Patiënten die eerder hebben deelgenomen aan Tour du ALS geven stuk voor stuk aan dat het een ervaring was die ze nooit hadden willen missen. In dit filmpje vertellen ALS-patiënten over hun deelname aan Tour du ALS.

 

 

 

 

 

 

 

Deelnemen op elektrische fiets

Deelnemen aan Tour du ALS is een ervaring voor het leven die je met jouw familie en vrienden wilt delen. Om iedereen in staat te stellen de Mont Ventoux te beklimmen, bieden we patiëntenteams de mogelijkheid om - indien gewenst - op een elektrische fiets aan de Tour du ALS deel te nemen. Bij aanmelding kun je de discipline 'elektrische fiets' selecteren. Want samen staan we sterker in de strijd tegen ALS!

Stichting Ambulance Wens

Kun je zelf niet meedoen aan Tour du ALS, maar wil je wel jouw team aanmoedigen? In samenwerking met Stichting Ambulance Wens kunnen wij dit voor jou regelen. De reis en de accommodatie wordt vervolgens voor jou verzorgd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Praktische zaken & zorg

We begrijpen dat het een hele onderneming kan zijn om als patiënt deel te nemen aan Tour du ALS. Daarom hebben we een speciaal patiëntenteam opgericht. Dit team kan jou adviseren over geschikte accommodatie, vervoer en aangepaste fietsen. Stichting ALS op de Weg stelt speciale Hase Pino-fietsen ter beschikking aan patiënten, eventueel met trapondersteuning. Voor meer informatie kan je contact met hen opnemen. Geef je specifieke zorgvragen aan ons door, we helpen graag! Mail info@tourduals.nl

Nog vragen?

Wil je graag meedoen met Tour du ALS of heb je nog vragen voordat je je inschrijft? Mail naar info@tourduals.nl of bel tijdens kantoortijden naar 088-6660333. Samen zorgen we ervoor dat je uit kunt kijken naar een geweldige ervaring!

Stel gerust je vraag.