Promotiemateriaal Tour du ALS

Hoe meer mensen we betrokken krijgen bij de strijd tegen de dodelijke spierziekte ALS, hoe meer we voor patiënten en hun naasten kunnen betekenen. Het is dus belangrijk om tijdens de Tour du ALS-campagne zoveel mogelijk mensen te informeren over ALS en hen tot steun over te halen. 

Hieronder vind je een overzicht van campagnematerialen die we voor de 9e editie hebben opgeleverd. Binnenkort zullen we materialen voor de 10e editie toevoegen. 

Campagnematerialen

Om jou hierbij te helpen hebben we diverse campagnematerialen ontwikkeld die jij kunt gebruiken om jouw deelname aan Tour du ALS bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld via sociale media. 

Tip: houd deze pagina in de gaten, we zullen gaandeweg de campagne namelijk meer campagnematerialen opleveren en als download beschikbaar maken. De nieuwe huisstijl van Tour du ALS is ontwikkeld door Niels Poortinga.

Campagneposters

Wij zullen hier z.s.m. de posters van de 10 editie van Tour du ALS plaatsen. Deze kun je downloaden en printen. Hang deze voor jouw raam, in de supermarkt, in de bibliotheek, bij de huisarts en andere publieke plekken in jouw woonplaats. Samen roepen we heel Nederland op om de strijd tegen ALS te steunen!

 

Flyer Tour du ALS

Ook de Tour du ALS flyer plaatsen wij binnen kort zodat jij deze kunt deze binnen jouw netwerk uit kunt delen! Tip: je kunt natuurlijk ook een stapeltje flyers neerleggen op de balie bij jouw huisarts, supermarkt, kapper etc. Zet er ook een Tour du ALS-collectebus naast en haal extra sponsorgeld op voor jouw deelname!

Bestel een gratis promotiepakket 

Als deelnemer van Tour du ALS wil je natuurlijk aan iedereen laten weten dat je meedoet aan deze grootse sportieve uitdaging. We helpen je graag bij jouw promotie van Tour du ALS. We hebben voor alle deelnemers een promotiepakket samengesteld met daarin posters, flyers, een collectebus en een polsbandje.

Wil je graag een gratis promotiepakket ontvangen? Stuur ons dan een mail naar info@tourduals.nl met jouw naam en het adres waar we het pakket naartoe kunnen sturen.

Benader lokale media met jouw verhaal

Met Tour du ALS vragen we aandacht voor de dodelijke spierziekte ALS. Hoe meer mensen we betrokken krijgen bij de strijd tegen ALS, hoe meer we voor patiënten en hun naasten kunnen doen. Tip: vertel lokale en regionale media over jouw deelname aan Tour du ALS. Om jullie hierbij te helpen hebben we een voorbeeld persbericht opgesteld die je alleen nog maar hoeft aan te vullen met jouw eigen verhaal.

Download het persbericht en verstuur deze naar lokale media. 

Sociale media banners

Campagnebeeld

Het campagnebeeld van de 9e editie van Tour du ALS betreft de foto van één van onze meest betrokken deelnemers door de jaren heen: Marieke Bakker. Op de foto fietst ze samen met haar team en Thomas Acda de berg op.

Download het campagnebeeld

Logo Tour du ALS 

Stickers Tour du ALS

   

Poster 'Mogen wij uw bonnetje?'

Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om statiegeldbonnetjes voor een goed doel af te staan. Om deze actie kracht bij te zetten hebben wij een poster gemaakt die je hiervoor kunt inzetten! 

Download de Tour du ALS statiegeldposter

Webshop

Posters en flyers zijn ook voordelig te bestellen via de officiële Tour du ALS webshop. Ook kun je in de webshop unieke Tour du ALS tenues, badges, stickers, collectebussen en andere promotiematerialen bestellen.

Neem een kijkje in onze Tour du ALS webshop!

Tour du ALS-poster 'Wij fietsen voor ALS' Download & print de Tour du ALS-poster 'Wij fietsen voor ALS' en hang de poster voor jouw raam, in de supermarkt, in de bibliotheek, bij de huisarts en andere publieke plekken in jouw woonplaats! Download
Tour du ALS-poster 'Wij lopen voor ALS' Download & print de Tour du ALS-poster 'Wij lopen voor ALS' en hang de poster voor jouw raam, in de supermarkt, in de bibliotheek, bij de huisarts en andere publieke plekken in jouw woonplaats! Download
Tour du ALS-poster 'Wij rennen voor ALS' Download & print de Tour du ALS-poster 'Wij rennen voor ALS' en hang de poster voor jouw raam, in de supermarkt, in de bibliotheek, bij de huisarts en andere publieke plekken in jouw woonplaats! Download
Tour du ALS-poster 'Samen sterker' Download & print de Tour du ALS-poster 'Samen sterker' en hang de poster voor jouw raam, in de supermarkt, in de bibliotheek, bij de huisarts en andere publieke plekken in jouw woonplaats! Download
Tour du ALS-poster 'Algemeen' Download & print de Tour du ALS-poster 'algemeen' en hang de poster voor jouw raam, in de supermarkt, in de bibliotheek, bij de huisarts en andere publieke plekken in jouw woonplaats! Download
Flyer Tour du ALS Download & print de Tour du ALS-flyer en verspreid deze binnen jouw netwerk! Download
Statiegeldposter Tour du ALS Download & print deze unieke Tour du ALS-poster die je in jouw supermarkt kunt ophangen bij de inzameling van statiegeldflessen. De opbrengst kun je bijschrijven bij jouw sponsorbedrag. Succes! Download
Campagnebeeld Tour du ALS Deze foto van deelnemer Marieke Bakker en haar team is het campagnebeeld van Tour du ALS 2021. Download
Persbericht lokale media Download dit voorbeeld persbericht, vul het aan met jouw persoonlijke verhaal en verstuur deze naar lokale en regionale media. Wie weet sta jij met jouw deelname aan Tour du ALS in de krant! Download