Sponsoring bedrijven

Hoe mooi is het als jouw bedrijf zich verbindt aan een sportief goed doel? Hoe mooi is het als je vervolgens ook met een eigen bedrijfsteam meedoet. Niet alleen in het kader van verantwoord maatschappelijk ondernemen, maar ook om zelf en als team grenzen te verleggen, om te ervaren wat ALS en deelnemen aan Tour du ALS met iemand doet.

Life Changing Event

Het is volgens Maurits van Tol, directeur van Salveo Pharma, een "life changing event". Maurits omarmde ALS-patiënt en deelnemer Theo Rommen en fietste samen met hem en vele andere de Mont Ventoux op. Hij gooide zelfs zijn bedrijf dicht om het event een hele week te kunnen beleven.

Bekijk hieronder een videoboodschap van Maurits van Tol:

Wat zijn de sponsor mogelijkheden?

Wij hebben vele verschillende mogelijkheden voor bedrijven als sponsor. Bij deze een aantal voorbeelden waar je zoal aan kunt denken:

  • Het tonen van uw logo en/of verhaal op onze druk bezochte website (ruim 30.000 bezoekers per maand)
  • Het tonen van uw logo op het tenue van alle deelnemers (waar de meeste deelnemers ook al hun trainingen in doen). Dit tenue is in de jaren na Tour du ALS ook nog te bestellen in onze webshop;
  • Het delen van jouw verhaal als sponsor op onze social media accounts & website;
  • Het ondersteunen van het evenement zelf, waarbij uw logo duidelijk in beeld komt en getoond wordt in de online verslaglegging van het evenement.

Vragen of interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw bedrijf als sponsor te verbinden aan Tour du ALS? Neem dan contact op met Marian van Eldik, onze Relatiebeheerder Bedrijven en Vermogensfondsen door een e-mail te sturen naar m.vaneldik@als.nl of te bellen naar 06-11459511. Zij gaat graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Beste teambuilding ever Download