Sponsoring

ALS is een dodelijke spierziekte waar geen medicijn voor is en waarvan de oorzaak nog steeds onbekend is. Uw bedrijf, organisatie of instelling kan als sponsor van Tour du ALS een bijdrage leveren aan een oplossing voor ALS. 

Tour du ALS zamelt geld in voor onderzoek naar de oorzaak én de oplossing van ALS. Donatiegelden worden niet gebruikt voor de organisatie van het sportieve evenement. De opbrengst komt daarmee ten goede aan onderzoek naar het vinden van de oorzaak en behandeling van ALS en het verbeteren van de zorg en kwaliteit van leven van huidige ALS-patiënten. 

Bekijk hier onze terugblik op Tour du ALS 2023 

Om Tour du ALS mogelijk te maken, zijn we dus afhankelijk van sponsoren. Iedere euro is er één en wij maken graag voor jouw bedrijf een pakket op maat.

 

Wil je jouw bedrijf als sponsor aan Tour du ALS verbinden?

Als bedrijf kun je Tour du ALS op tal van manieren ondersteunen. Bedrijven kunnen zich als sponsor aan Tour du ALS verbinden, in natura een bijdrage leveren aan de organisatie van het evenement, maar ook door zelf met een bedrijventeam deelnemen. 

Lees meer over de mogelijkheden

 

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of interesse in sponsoring? Neem dan contact op met Marian van Eldik, onze Relatiebeheerder Bedrijven en Vermogensfondsen door een e-mail te sturen naar m.vaneldik@als.nl of te bellen naar 06-11459511. 

Marian gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden.