Start een actie!

Is de Mont Ventoux beklimmen niets voor jou, maar wil je wél bijdragen aan de strijd tegen ALS? Of zoek je naar een unieke manier om in aanloop naar Tour du ALS zoveel mogelijk geld op te halen? Kom dan in actie en maak een eigen actiepagina. 

Geld inzamelen kan ook door een eigen actie te organiseren: via onze Tour du ALS-actiepagina kun je eenvoudig een actie starten. Organiseer een coronaproof sponsorloop in eigen buurt, doneer de opbrengst van jouw Marktplaats kraampje, bedenk jouw eigen ludieke challenge, organiseer een online concert met jouw band of verkoop zelfgebakken pannenkoeken. Alles kan!

Met jouw actie stimuleer je bewustwording over de dodelijke spierziekte ALS én haal je geld op voor Stichting ALS Nederland. Moeilijk? Helemaal niet! Je kunt gelijk aan de slag.

Start een actie!

 

Hoe werkt het?

  1.  Maak een actiepagina aan voor jezelf of voor je team
  2.  Personaliseer je pagina door tekst, foto’s en video’s toe te voegen
  3.  Houd je volgers up to date
  4.  Deel je actie met familie, vrienden, kennissen en collega’s via Facebook, Twitter, LinkedIn en e-mail

Zo laat je aan iedereen zien dat jij in actie komt tegen ALS!

 

Op jouw pagina kunnen mensen gemakkelijk en veilig doneren, zelfs via een QR-code of een Tikkie. Ook als je dit jaar wél de Mont Ventoux gaat beklimmen, is een actiepagina een mooie manier om extra geld op te halen voor de strijd tegen ALS! 

Niet onbelangrijk. Alle donaties komen direct bij Stichting ALS Nederland terecht.

Tip: deze mooie kartonnen collectebus is via onze Tour du ALS webshop te bestellen voor 50 cent exclusief verzendkosten. Ga ermee langs de deuren (uiteraard op 1,5 meter afstand i.v.m. coronaprotocol) of vraag jouw supermarkt of zij een bus bij de balie kunnen zetten. 

Ja, ik kom in actie voor de strijd tegen ALS!

Tour du ALS

Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ zullen op donderdag 9 juni 2022 honderden fietsers, hardlopers, wandelaars en een aantal ALS-patiënten de Mont Ventoux beklimmen om geld op te halen in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. 

 Lees hier alle deelnemersinformatie!