AlLeS voor Bram!

AlLeS voor Bram!

Meer informatie

Onze broer, vriend, man, neef en zoon, Bram Emmerzaal heeft 2 jaar geleden de diagnose ALS gekregen. We kunnen niets doen.. maar wel de Mont Ventoux op fietsen, samen mét Bram om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS! Doneer je mee? 
www.allesvoorbram.nl

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

85
16/10/2020
10:00

Pavlin

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.