ALS Centrum Nederland

Samen op weg naar een wereld zonder ALS

Meer informatie

Onderzoek naar een effectieve behandeling voor ALS kost veel geld. Alleen door samenwerking tussen patiënten, onderzoekers, naasten, geldschieters en andere betrokken kunnen we sneller tot de oplossing komen. We dragen daarom graag ons steentje bij om het onderzoek voort te zetten én uit te breiden.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

15
10/03/2020
21:50

Anoniem

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.