ALS je het maar weet!

ALS je het maar weet!

Samen voor een sportieve uitdaging en tegen ALS. In 2019 hebben wij de sfeer van de tour du ALS mogen proeven en in 2020 gaan wij hier tegen strijden. De aandacht voor ALS is belangrijk en samen zorgen we voor een bijdrage aan onderzoek naar deze slopende, progressieve ziekte.
Trappend en stappend gaan wij de Mont Ventoux bedwingen tegen ALS!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

50
31/03/2020
08:10

Rina en Marien

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.