Lemontree - Masters in ICT

Ook wij strijden mee om ALS de wereld uit te trappen

Lemontree draagt Stichting ALS Nederland al jaren een warm hart toe. Niet alleen omdat wij het vertrouwen hebben gekregen om de ICT van Stichting ALS te mogen doen, maar vooral ook omdat we ons willen inzetten om onderzoek naar de vreselijke spierziekte mogelijk te maken. Daarom doen we jaarlijks mee aan leuke en nuttige evenementen die een bijdrage opleveren voor Stichting ALS.

 Op 9 juni 2022 vindt de 10e editie plaats van de Tour du ALS. Normaal zijn we bij iedere editie aanwezig om te helpen bij organisatorische aspecten van dit belangrijke evenement. Voor deze speciale tiende editie willen we een team afvaardigen, waarmee we fietsend, lopend of hardlopend de Mont Ventoux willen beklimmen. Een leuke combinatie van medewerkers, leveranciers en klanten. Samen met deze deelnemers willen we een mooie bijdrage ophalen om onderzoek naar de oorzaak en oplossing van ALS mogelijk te maken.

 

Wil je onderdeel zijn van ons Lemontree team? Dat kan op twee manieren:

  1. Meld je aan bij matthijs@lemontree.nl als je met ons de Tour du ALS wilt lopen of fietsen (minimaal 21km met een helling van 10-12 graden). We kijken dan naar de mogelijkheden om met ons mee te doen.
  2. Sponsor ons team en help ons helpen. Ieder bedrag is van harte welkom en 100% van je inleg gaat gegarandeerd naar stichting ALS.

 Heel erg bedankt voor je hulp!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20
22/01/2022
17:41

Fam

Bekijk alle

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.