Tour du Hans

Team Tour du Hans, voor Hans en alle andere patiënten naar de top!

Even voorstellen: wij zijn Daphne en Sven en op 8 oktober 2019 heeft onze vader Hans de diagnose ALS gekregen. Samen met de andere teamleden vormen we Team Tour du Hans en met elkaar gaan we op 9 juni 2022 voor de tweede keer de Mont Ventoux op in de strijd tegen ALS, voor onze vader en alle andere patiënten!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

50
20/01/2022
19:12

Erwin

Bekijk alle

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.