Niets doen is geen optie!

Voor Tim, Leo, Monique en alle anderen

Alleen doe je niet zoveel, maar samen bereik je alles...en ons team bewijst dat! Bieze Food Group, Nationale Waarborg en Zeevat Hypotheken & Verzekeringen hebben hun krachten gebundeld en gaan samen als 1 team de Mont Ventoux op om ALS de wereld uit te trappen! Voor Tim, Leo, Monique en alle anderen...

Hoop, geloof & liefde...het zijn drie simpele woordjes, maar ontzettend krachtig wanneer je je leven hier omheen bouwt zoals onze Monique heeft gedaan toen zij de diagnose ALS kreeg. Hoop verandert in wanhoop. Hopen en dromen over later is weg, want later is ineens nu. Hoop om beter te worden is er niet en dat kon Monique moeilijk accepteren. Dus is die bittere wanhoop, omgezet in daadkracht. En is er geloof ontstaan, geloof dat het medicijn er ooit komt! En het komt er, hoe dan ook. Voor onze Monique te laat, maar dat stopt haar niet in haar strijd, sterker nog...het maakt haar onverbiddelijk! Monique heeft onlangs de prachtige woorden "Liefde overwint alles, misschien zelfs wel ALS" uitgesproken en dit geweldige team bewijst dit! Stuk voor stuk prachtige mensen met ieder zijn of haar eigen motivatie, maar wel allemaal hetzelfde doel...om ALS de wereld uit te trappen. 

Niets doen is geen optie! Voor Tim, Leo, Monique en alle anderen...

290
22/06/2024
20:37

Douwe

Bekijk alle

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.