Team AnneLoeS

Dream it, Believe it, Achieve it! - part 2

Anneloes is op 1 december 2023 overleden aan de gevolgen van ALS. Zij heeft zich tot het laatste moment ingezet om aandacht te vragen voor ALS om zo geld op te halen voor onderzoek. Afgelopen editie ging team AnneLoeS samen met Anneloes de Mont Ventoux op. Het was haar wens dat wij als team AnneLoeS dit nog een keer gaan doen. Dat gaan we dus doen! Geen tijd te verliezen.

Anneloes heeft in 2022 de diagnose ALS gekregen. Ze heeft een bijzondere gen-afwijking die bij haar ALS veroorzaakt. Inmiddels weten we dat meerdere familie leden ook drager zijn van deze gen-afwijking. Wij gaan de berg weer op om geld op te halen voor onderzoek naar het vinden van een behandeling van deze vreselijke ziekte.

10
21/06/2024
11:45

Gerdo

View all

Tour du ALS is the largest event organized by the ALS Netherlands Foundation. Under the slogan “Get on your feet to beat ALS” , hundreds of cyclists, runners and hikers climb the Mont Ventoux together with ALS patients. All participants, volunteers, patients, donors and attendees contribute in the steps towards finding the cause of ALS and ultimately a medicine.