Team AnneLoeS

Dream it, Believe it, Achieve it! - part 2

Anneloes is op 1 december 2023 overleden aan de gevolgen van ALS. Zij heeft zich tot het laatste moment ingezet om aandacht te vragen voor ALS om zo geld op te halen voor onderzoek. Afgelopen editie ging team AnneLoeS samen met Anneloes de Mont Ventoux op. Het was haar wens dat wij als team AnneLoeS dit nog een keer gaan doen. Dat gaan we dus doen! Geen tijd te verliezen.

Anneloes heeft in 2022 de diagnose ALS gekregen. Ze heeft een bijzondere gen-afwijking die bij haar ALS veroorzaakt. Inmiddels weten we dat meerdere familie leden ook drager zijn van deze gen-afwijking. Wij gaan de berg weer op om geld op te halen voor onderzoek naar het vinden van een behandeling van deze vreselijke ziekte.

25
20/02/2024
10:22

Nellie en Sjef

Bekijk alle

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.