Terugblik Tour du ALS 2020

Tour du ALS 2020 zullen we niet snel vergeten. Door het coronavirus konden we niet naar Frankrijk afreizen en geen Mont Ventoux beklimmen. Net als alle patiënten, deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen leefden we enorm naar deze dag toe. We konden de dag waarop de 9e editie zou plaatsvinden natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan.

Bekijk de aftermovie Tour du ALS 2020 hieronder terug!

 

 

Fotografie Tour du ALS 2020

Op 11 juni 2020 hebben meerdere fotografen geheel belangeloos foto's gemaakt van mensen die op een bijzondere manier in eigen omgeving in actie kwamen voor de strijd tegen ALS. We hebben de mooiste beelden op Flickr geplaatst. 

Bekijk foto's van Tour du ALS 2020 op Flickr

 

Blog Suzan Harmsen

Ook kroop onze vaste blogster Suzan Harmsen in haar pen om verslag te doen van de bijzondere betrokkenheid van zovelen die zich ondanks het verplaatsen van Tour du ALS naar 2021 wilden inzetten voor het goede doel. Lees haar twee bijdragen:

De dag met een oranje randje

De magie van herinneringen

 

Mont Ventoux Radio - speciale Tour du ALS uitzending

Mont Ventoux Radio heeft met een speciale radiouitzending bij alle aanwezigen & luisteraars hét Tour du ALS gevoel naar boven geroepen. Het was bijzonder om met zoveel mensen tegelijkertijd stil te staan bij Tour du ALS. Verschillende patiënten, deelnemers en andere betrokkenen kwamen aan het woord.

Hieronder kun je de eerste 20 minuten van Mont Ventoux Radio terugkijken.

 

Tour du ALS 2021

De 9e editie van Tour du ALS is verplaatst naar zaterdag 11 september 2021. Wij kijken ernaar uit om in 2021 met zoveel mogelijk mensen de Mont Ventoux te beklimmen voor de strijd tegen ALS. Alle informatie over Tour du ALS 2021 vind je hier.  

Meld je aan!