Nieuwsbrief 29 november

02-12-2022 | 10:48

Vorige week is de nieuwsbrief verstuurd naar de al aangemelde deelnemers & vrijwilligers. Wellicht heb je deze onverhoopt niet ontvangen. Om die reden delen wij hier ook de items uit de nieuwsbrief voor de deelnemers.

 

Beste Tour du ALS Deelnemer,


Afgelopen week meldde de 170e deelnemer zich aan voor de 11e editie van Tour du ALS. Met het uitsturen van deze nieuwsbrief staat de teller al op 173 deelnemers. Een geweldige tussenstand! Het gaat erg hard met de aanmeldingen en dat is natuurlijk ook nodig, want hoe meer mensen op donderdag 8 juni 2023 met ons de Mont Ventoux beklimmen, hoe meer geld we ophalen voor de strijd tegen de dodelijke spierziekte ALS. Jij zet je daarvoor in en dat vinden wij fantastisch!

Tijdens Tour du ALS beklimmen we de Mont Ventoux samen met ALS-patiënten, en zetten we alles op alles om hen een onvergetelijke dag met hun geliefden te bezorgen. De voorbereidingen zijn in volle gang om er weer een prachtige editie van te maken.

Ook voor jullie staan de komende maanden in het teken van sportieve en praktische voorbereiding. De reis moet worden uitgestippeld en de juiste accommodatie geboekt. Ondertussen worden al de nodige meters gemaakt om volgend jaar fit aan de start te verschijnen en gaan deelnemers langs de deuren met het verzoek de strijd tegen ALS te steunen.

Tour du ALS-patiëntendag: 4 februari 2023

Bij elk team gaat er veel tijd zitten in een goede voorbereiding, maar dat geldt al helemaal voor patiëntenteams. Daarom organiseren we op zaterdag 4 februari 2023 speciaal voor patiënten en hun naasten een Tour du ALS-patiëntendag. Ook patiënten die nog twijfelen over hun deelname zijn van harte welkom. Tijdens deze dag krijgen patiëntenteams de mogelijkheid om diverse fietsen uit te proberen, zoals de hase pino. De locatie houden jullie nog van ons tegoed, maar zet de datum alvast in jullie agenda.

Tour du ALS-deelnemersbijeenkomst: 22 april 2023

Uiteraard organiseren we ook weer een Tour du ALS-deelnemersbijeenkomst die bedoeld is voor alle teams. Op zaterdag 22 april 2023 heten we alle deelnemers welkom in Pathé Ede. Jullie worden deze dag bijgepraat over alle te treffen voorbereidingen voor de beklimming van de Mont Ventoux. Ook worden de Tour du ALS-tenues uitgedeeld en kun je aanvullende campagnematerialen ophalen.

Neem contact met ons op

Ben je patiënt en heb je een vraag over Tour du ALS? Neem dan contact op met Juliette Arts van ALS-patiëntencontact door te mailen naar J.Arts@ALS.nl. Alle overige vragen, suggesties en tips kunnen worden gemaild naar info@tourduals.nl

Neem contact op

 

Bestel een gratis promotiepakket

We zijn gestart met het samenstellen van promotiepakketten voor deelnemers van Tour du ALS. In de pakketten vinden jullie posters, flyers, collectebussen en polsbandje. Wil je graag een gratis promotiepakket ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@tourduals.nl met jouw naam en het adres waar we het pakket naartoe kunnen sturen. We verwachten de eerste pakketten nog voor de kerstdagen te versturen.

Bestel promotiepakket

 

 

Hang jouw buurt vol met Tour du ALS-posters!

Hoe tof zou het zijn als Tour du ALS overal in het land zichtbaar is? Daar kunnen we samen voor zorgen! De eerste campagneposter van Tour du ALS is online beschikbaar. Download en print de  poster en hang deze op in de supermarkt, de bibliotheek, bij de huisarts, de kapper, op school of op kantoor. Hoe meer zichtbaarheid hoe beter! Uiteraard volgen er nog veel meer mooie materialen.

Ja, ik verspreid de poster

 

 

 

Deel jouw verhaal

We zijn erg benieuwd naar jouw motivatie om mee te doen aan Tour du ALS. Tijdens de campagne laten we dee

lnemers, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen aan het woord om zoveel mogelijk mensen te inspireren. Op welke manier ben jij door ALS geraakt? Met wie beklim jij op 8 juni de Mont Ventoux? Waarom zouden mensen de strijd tegen ALS moeten steunen? Wil jij jouw verhaal met ons delen? Neem contact met ons op door te mailen naar info@tourduals.nl.

Ja, ik deel mijn verhaal

 

 

Originele sponsortips 

De komende maanden helpen we deelnemers van Tour du ALS om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit doen we onder andere door campagnematerialen beschikbaar te stellen en zoveel mogelijk teams bij een breed publiek onder de aandacht te brengen, via lokale, regionale en sociale media. Maar we geven jullie ook tips om in eigen omgeving sponsoracties te organiseren, die tijdens voorgaande edities veel aandacht en geld hebben opgeleverd. Zo kun je rondom de feestdagen of tijdens de nieuwjaarsreceptie op kantoor een sponsordiner organiseren.

Naar de tips