Promoot Tour du ALS in jouw omgeving

02-02-2023 | 13:53

Hoe tof zou het zijn als niemand in Nederland nog om Tour du ALS heen kan? We kunnen er samen voor zorgen! Met onze gratis campagnematerialen is het promoten van Tour du ALS een fluitje van een cent.

Gratis promotiemateriaal
Download & print Tour du ALS-posters en hang deze op in een lokaal koffietentje, de bibliotheek, bij de huisarts en kapper, voor jouw raam, op school en werk. We hebben verschillende varianten posters, voor elk wat wils. Ook leuk: verspreid flyers in jouw buurt, zet een collectebus in de bedrijfskantine of hang (in overleg) een statiegeldposter op bij de supermarkt om de hoek. Tot slot, sluit jouw e-mail af met een mooie Tour du ALS-signature.

Download & print

Tour du ALS in de media
Breng jouw deelname aan Tour du ALS onder de aandacht bij lokale en regionale media met een kant-en-klaar persbericht. Ook vind je op onze website een social media-toolkit, waarmee jij Tour du ALS eenvoudig promoot op je eigen Facebook, Instagram en LinkedIn.

Verstuur een persbericht

Deel jouw verhaal
Enthousiasmeer mensen in jouw omgeving om jouw deelname aan Tour de ALS te steunen. Vertel ze jouw motivatie om mee te doen en ondersteun dit met onze PowerPoint. Maak er een momentje van tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel op kantoor, in de sportkantine, op een buurtborrel of tijdens het jaarlijkse familieweekend.

Gebruik onze PowerPoint

Webshop Tour du ALS
Je kunt de meeste Tour du ALS-campagnematerialen ook gratis bestellen via onze webshop.

Bestel gratis materialen in de webshop