Morgen trappen we ALS de wereld uit!

07-06-2023 | 17:23

Na maandenlange training is het eindelijk zover: morgen start de 11e editie van Tour du ALS! We wensen jullie ontzettend veel succes bij de beklimming van de Mont Ventoux. Geniet tijdens de klim van elkaar én van het uitzicht! De weersverwachtingen zijn super, maar houd rekening met zowel hitte als koudere temperaturen op de berg.


Volg live uitzending

Al jullie vrienden, familie en collega’s die niet aanwezig zijn in Frankrijk kunnen morgen de hele dag op www.tourduals.nl live meekijken met Tour du ALS. We brengen alle startmomenten in beeld, de finish op de top van de Mont Ventoux, de finish beneden op Village du Départ en natuurlijk de bekendmaking van de opbrengst van Tour du ALS.   


Veel media-aandacht

Ook wordt Tour du ALS door veel landelijke en regionale media in beeld gebracht. Zo doet SBS Hart van Nederland verslag en zijn we live in de uitzending van RTL Boulevard. Ook komt Tour du ALS voorbij in de uitzending van Shownieuws en op tal van radiozenders.


Doneren kan nog steeds

Deel tijdens Tour du ALS al jouw belevingen op sociale media en blijf oproepen de strijd tegen ALS te steunen met donaties. Want alleen samen trappen we ALS de wereld uit!