Marinus van de Belt

Samen wandelen we ALS de wereld uit!

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Member of team: Team Lemontree & Minty )

Koop een armband en help mee!

ALS is meedogenloos. Na de eerste symptomen overlijden mensen met deze zenuw-/spierziekte binnen drie tot vijf jaar. Wilt u mij helpen! Doneer 25 Euro en u krijgt een Paracord armband naar keuze (de armbanden maak ik zelf).

In 2022 heb ik voor het eerst meegedaan met Tour du ALS. In deze jubileum editie van de Tour du ALS is maar liefst 1.6 miljoen euro opgehaald. Een fantastisch bedrag en er is sindsdien een hoop veranderd. Door recente technologische ontwikkelingen is de kans op een doorbraak groter dan ooit.

Maar hiervoor is geld nodig, veel geld! Niet alleen voor wetenschappelijk onderzoek, maar ook voor (onderzoeks-) projecten voor een betere kwaliteit van zorg en leven voor patiënten en hun naasten.

 

Helpt u mee ALS de wereld uit te krijgen?
Ga snel naar www.lemontree.nl/armbandje
kies je armband en doneer!!

 

 

 

Activity: Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)
25
22/06/2024
21:44

Anonymous

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Tour du ALS is the largest event organized by the ALS Netherlands Foundation. Under the slogan “Get on your feet to beat ALS” , hundreds of cyclists, runners and hikers climb the Mont Ventoux together with ALS patients. All participants, volunteers, patients, donors and attendees contribute in the steps towards finding the cause of ALS and ultimately a medicine.