Weer aan een gestructureerde training

03-12-2023 | 11:17

Hoewel ik dus net na de Giro-di-Kika dit jaar dacht voorlopig even geen sponsortouren meer te rijden, kwam daar op brute wijze verandering in. ALS bij Frank... onze team-captain van dezelde tour in 2021. Grote motivator, prachtige tijd beleefd in een heftige tourweek.

Dus gisteren toch weer de trainingsapp Join geactiveerd en de eerste gestructureerde training gedaan op mijn Tacx! Ik had bijna dat ding in de verkoop gezet. Mix van goed gevoel en teleurstelling. Teleurstelling omdat ik qua conditie sinds afgelopen Juni ver achteruit ben gegaan. Dat gevoel maakte de seconde erna plaats voor de gedachte "zeik niet... gaan! Ik kan dit nog zo makkelijk verbeteren in tegenstelling voor degene voor wie ik dit überhaupt doe! Loop dan niet te klagen en wees blij met wat je hebt". Goed gevoel omdat ik hopelijk straks een klein verschil kan maken.

Dus de tacx is weer aangezet, vandaag training 2. Volgende week komt de TourduALS volgens mij officieel in de lijst van deze app als doel. Dan kan ik beginnen met een toegespitst programma.