Bijzondere sponsorweek op ROC Midden Nederland vol lekkers

17-05-2022 | 17:55

Tour du ALS kan niet bestaan zonder de inzet en betrokkenheid van tientallen partners, waarvan de meesten al vele jaren alles op alles zetten om het evenement tot een succes te maken.

Eén van deze bijzondere partners is ROC Midden Nederland. Ze reizen niet alleen met een media- en horecateam af naar Zuid-Frankrijk, beklimmen met maar liefst vier directeuren de Mont Ventoux én organiseren deze week ook een culinaire sponsorweek in restaurant Lokaal op ROC Midden Nederland in Nieuwegein. Het doel: zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen ALS.

De sponsorweek vindt plaats in restaurant Lokaal in het leerrestaurant van het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein. Elke avond is een andere directeur de host. Zij zorgen er zelf voor dat ze zo veel mogelijk couverts bezet hebben. Per couvert gaat er 30 euro naar het goede doel. Een mooi initiatief!

Nicoline Meijer, directeur marketing en communicatie van ROC Midden Nederland, organiseert vanavond het diner in Lokaal. We gingen met haar in gesprek over de motivatie van ROC Midden Nederland om zich al vele jaren in te zetten voor de strijd tegen ALS en Tour du ALS te steunen.

Wil jij ook in actie komen voor de strijd tegen ALS?

Je kunt je nog steeds aanmelden voor Tour du ALS, de jubileumeditie wil je niet missen!

Ja, ik doe mee!

Is de beklimming van de Mont Ventoux een iets te grote uitdaging voor je? Natuurlijk kun je de strijd tegen ALS ook op een andere manier steunen. Bijvoorbeeld door een eigen fondsenwervende actie te organiseren.

Ja, ik kom in actie!