All Love Stays

Wij komen in actie!

ALS leven vandaag plots een andere betekenis krijgt dan hij gisteren had
ALS je geliefde plots ernstig ziek blijkt te zijn
ALS de rollen plots worden omgedraaid
ALS normaal adem halen niet meer vanzelfsprekend is

Sinds 2022 is dit het leven van Jos. Jos is de vader van onze beste vriendin Nouska. Toen hij in korte tijd veranderde van een sportieve vader in een man met onverklaabare kracht uitval en onwillekeurige spierbewegingen. Trok hij aan de bel bij de huisarts. Na een lange tijd van verschillende onderzoeken kreeg Jos de diagnose: ALS, in een agressieve vorm.

ALS is een ziekte waarbij je elke dag geconfronteerd wordt met een nieuwe grens om deze vervolgens wéér te moeten verleggen. Je lichaam gaat steeds verder en sneller achteruit.
Nouska ziet wat dit met haar vader en zijn gezin doet. Daarom komen wij samen met Nouska in actie, en beklimmen wij in juni 2024 de Mont Ventoux voor het ALS fonds.
Niet alleen voor de verwerking van deze emotionele rollercoaster, maar ook voor het ophalen van zoveel mogelijk geld.

Want geld is nodig voor onderzoek naar ALS!

ALS - ALL LOVE STAYS

10
17/06/2024
09:11

Hilde

View all

Tour du ALS is the largest event organized by the ALS Netherlands Foundation. Under the slogan “Get on your feet to beat ALS” , hundreds of cyclists, runners and hikers climb the Mont Ventoux together with ALS patients. All participants, volunteers, patients, donors and attendees contribute in the steps towards finding the cause of ALS and ultimately a medicine.