ALStoppers: Kunstveiling en meer

25-10-2023 | 14:00

ALStoppers: Actief op meerdere fronten, ter ondersteuning van Stichting ALS Nederland.

Het mede dankzij u verzamelde geld werd ingezet voor de zoektocht naar oorzaak en behandeling van de slopende en mensonterende spierzenuwziekte ALS. En er zijn afgelopen half jaar successen behaald! Zo is er een doorbraak gekomen in de behandeling van twee erfelijke vormen van ALS, waarbij de ziekte bij deze patiënten nu kan worden stilgezet. Dit stemt ook hoopvol voor het beter begrijpen van ALS in brede zin.

Daarom blijven ALStopppers gemotiveerd om zich in te zetten.

Hierbij brengen we u op de hoogte van onze bijzondere acties en ook vragen we u om weer mee te helpen om met zo’n groot mogelijk team aan de start te verschijnen bij één van de door Stichting ALS Nederland georganiseerde sportieve activiteiten. Hierbij uitgenodigd om zelf (opnieuw) mee te doen, of anderen ertoe te bewegen. Samen met eigen vrienden, buren, familie, sportclub, collega’s? Wij zouden dat eerlijk gezegd geweldig vinden.

Onze aanstaande activiteiten: Zondagmiddag 29 oktober 2023: 14.00 uur Laagdrempelige Kunstveiling in ‘De Cultuurschuur’ in Wieringerwerf. De opbrengt is volledig voor Stichting ALS Nederland. Zie voor verdere info en inzage in de meer dan 100 door regionale kunstenaars vrij aangeleverde objecten:

https://www.alstoppers.nu/veiling/

Op onze teamsite: https://www.alstoppers.nu/ kunt u ook zien dat onze aantrekkelijke wijn & sapactie nog steeds gaande is. U kunt hier ook informatie vinden over de activiteiten in 2024:

Vrijdag 1 maart 2024: 5, 15 of 25 km: Nachtwandeling in Utrecht: Inschrijfgeld € 19,50. Streefbedrag sponsorgeld € 250,-  Team ALStoppers.nu bij de ALS SUNRISE WALK.

Donderdag 13 juni 2024: 21 km: Wandelen of (elektrisch) fietsen, 21 km de Mont Ventoux berg op, in Frankrijk. Hardlopen of meer km fietsen is ook mogelijk. Inschrijfgeld € 135.-Streefbedrag sponsorgeld: € 1500,-  (Namens elke ALS patiënt in NL: 1 euro.) Team ALStoppers.nu bij de TOUR du ALS.

31 mei-13 juni 2024: 1500 km fietsen van NL naar de Mont Ventoux in Frankrijk en als afsluiting op de Tourdag 1 of meerdere keren 21 km de berg op. Team ALSToppers-Ride, dit is kleinschalig. Organisatie in handen van teamlid Roel Braas. Inschrijfgeld voor Tour du ALS: zie info bij 13 juni.

Op onze eigen team website https://www.alstoppers.nu/ is meer te vinden over onze zoektocht naar heel veel mensen met goededoelenbloed die op eigen tempo in onze groep in beweging willen komen. Om zo samen ALS de wereld uit te helpen!