Aart van Donkersgoed

Nu echt de laatste keer?

( Fietsen 1x de kale berg plus 56KM (Malaucène – Liotard – TOP – Bedoin – Malaucène) )

Doneer nu
Meer informatie

De TourduALS 2019 zou mijn laatste worden had ik iedereen verteld. Geholpen door ten eerste: het feit dat ik 4 km onder de top moest omdraaien van de organistie vanwege de weersomstandigheden op de top en ten tweede: door het feit dat mijn teamcaptain Aad Ottenvanger in 2020 voor de laatste keer wil deelnemen aan de TourduALS, heb ik besloten deze editie ook mee te doen.

Als opwarmer hiervoor heb ik deel genomen aan de allereerste Nederlandse editie van de TourduALS die de naam Toer voor ALS had gekregen. Een evenement wat plaats heeft gevonden op 13 oktober in Limburg. Nog steeds hoogtemeters (PFFFF) maar wel anders dan in Frankrijk. Ook deze toer stond in het teken van geld inzamelen voor onderzoek naar de ziekte ALS.

Graag nodig ik u uit, mij voor dit evenement te sponsoren. Uiteraard heb ik er zelf niets aan want de centjes gaan de stichting ALS die de centjes gaat besteden voor onderzoek naar de ziekte ALS.

Samen trappen we ALS de wereld uit

Activiteit: Fietsen 1x de kale berg plus 56KM (Malaucène – Liotard – TOP – Bedoin – Malaucène)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
03/08/2019
12:37

Aart

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.