Actie van Anita Pool

Dit is de actie van Anita Pool

( Fietsen 1x de kale berg | Lid van team: Team-d-Ab )

Nog te gaan

Normal 5a710da1109da21f0b21774c1428bfdf9c3efde6
van totaal € 1.500 (32%)

We gaan ter nagedachtenis aan onze lieve vriend Ab Meijering de uitdaging aan om de \"kale berg\" te beklimmen per fiets.

Ook hopen we zo met z`n allen ALS de wereld uit te trappen. Onze training is al gestart op het vlakke terrein. Bergachtig terrein stages volgen nog.

Wilt u ons, en daarmee 1500 patiënten, steunen? Alles is welkom, van EUR 2,50 tot EUR 50, of aanmoedigingen, alles kan.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 5 22-02-2018 | 12:58 Hai Anita, Dit is voor een goed doel, heel mooi dat jij en Erik dit gaan doen. De 5 € komt boven op de statiegeld bonnetjes bij Deen. Heel veel succes, en het gaat jullie lukken!!
€ 25 15-02-2018 | 15:11 Op naar de top !!!!!
€ 25 23-01-2018 | 09:53
€ 25 07-01-2018 | 11:44
€ 25,40 25-12-2017 | 11:17 Ik was de klassenleraar van Ab in 4GB van het KKC in het jaar 71-72
Bekijk alle

Het nieuwe jaar

12-01-2018 | 20:30  Beste lezers, Daar zijn we weer met goede moed het nieuwe jaar ingegaan. Een hele fijne kerst gehad in Noorwegen bij mijn zwager en schoonzus. Mooi land, maar ze wonen wel erg afgelegen. Er wordt weinig gefietst, veel gejaagd, gevist, gewerkt, gewandeld en spelletjes gedaan. De tv en smartphone heeft ook daar zijn stempel op de jeugd. Oslo was zeer gezellig maar koud omstreeks deze dagen.  Zachtjes het spinnen maar weer opgepakt en het viel erg mee. Nu we, voor mijn gevoel, aan de eindsprint bezig zijn wordt het tijd voor meer spinnen in de week, zwaardere krachttrainingen en eindelijk een keer met de fietsen naar heuvelland. Om maar te zwijgen van de noodzaak naar de ardennen te gaan. Ik zag dat er straks clinics komen in die bewuste ardennen. Nu daar gaan wij zeker aan mee doen. Met spinnen zien we af en toe ook de weg omhoog gaan op het scherm. In oktober dacht ik nog pfffffff dat ga ik niet redden, maar nu zet ik de fiets wat zwaarder en lukt het mij dit vol te houden tot de filmmakers boven zijn. Vandaag hebben we met club Virtual "Belle Italië" gedaan. een echt pijnbankprogramma. Maar man, wat voel ik mij fijn daarna. Ontspannen en rozig. Lamme benen, dat wel, maar mijn zelfvertrouwen is een beetje gegroeid. Het is natuurlijk niet te vergelijken met de echte bergen, maar de beenspieren groeien wel. Die moeten het toch voor een groot deel gaan doen. Ook mentaal moet je je ergens overheen zetten. Maar wanneer we daar staan met zijn allen op 31 mei, iedereen met hetzelfde doel: DE top halen, tja dan denk ik dat we elkaar mentaal omhoog duwen. En boven een feestje vieren, hoe kapot we ook zijn, want ik geloof dat degene voor wie je het doet daar ook boven aanwezig is............... Train ze en tot Blogs. Anita en Erik
Lees meer