oneerlijk

This is the fundraising page of dano Tuininga

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Member of team: Revanche voor Siebren!!! )

from € 1.500 (76%)

- In de zomer van 2016; de wereld stond stil, ik werd uit mijn peloton gehaald en moest me melden. Ik werd met spoed terug naar Nederland gebracht. “Je vader heeft ALS”. Woorden die nu nog klinken en die me verdrietig maken, kippenvel geven en een machteloos gevoel. Ik werd door mijn sergeant-majoor in een auto gezet en heb de hele reis afgevraagd hoe nu verder? Wat betekent ALS voor Siebren, voor ons gezin? Ik ben gaan zoeken op internet, is er een medicijn wat is de prognose, gaan er mensen aan dood? Het waren moeilijke uren naar huis toe.

- Nu januari 2019; Ik probeer me voor te stellen hoe het voor mijn vader moet zijn, leven met ALS. Je voortbewegen in een elektrische rolstoel, niet meer goed kunnen knuffelen met mijn moeder of voetballen met mijn neefje van 5 jaar. Je machteloos voelen. We weten dat het vanaf nu alleen maar bergafwaarts gaat, geen happy-ending meer. Ik heb diep respect voor mijn vader (en mijn moeder natuurlijk) en hoe hij elke tegenslag trotseert. Hoe hij toch probeert om alles uit het leven te halen, hoe hij toch kan genieten ondanks de beperkingen. Opgesloten in een lijf dat niet meer van hem is maar van die rotziekte. Ik ga 29 mei 2019 de Mont Ventoux beklimmen, 1 dag afzien en mijn lichaam tot het uiterste pushen. Voor mijn vader die elke dag afziet in een lichaam dat niet meer van hem is.

Wij nemen revanche, revanche voor Siebren!!! Door ons in te zetten en de strijd aan te gaan tegen ALS. Dit doen wij door geld in te zamelen voor onderzoek. Onderzoek dat tot een oplossing kan leiden om ALS te overwinnen!!

Help mee in de strijd tegen deze mensonterende ziekte en Doneer!
ALS, beat it !!!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all donors
€ 25 31-05-2019 | 20:59 Ik ben trots op je. Ik zal er altijd voor je zijn in alle moeilijke tijden die nog komen gaan voor jou en jouw familie.
€ 15 16-05-2019 | 22:12 Dano, dubbel gevoel. Leuk dat we elkaar treffen in Frankrijk maar eigenlijk ook niet. Succes met de voorbereiding en we spreken elkaar wel
€ 50 15-05-2019 | 23:39
€ 50 14-05-2019 | 10:46
€ 81 13-05-2019 | 10:57