Een man een man, een woord een woord

Le défis de Dave van der Sluis

( Fietsen 3x malloot van de kale berg 150KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Reynard – Sault – Reynard – TOP – Malaucène) )

de l'objectif € 1.500 (434%)

Abbo: deze is voor jou!

Pour attirer l'attention, vous pouvez créer une chouette affiche. Vous pouvez choisir le texte vous-même, imprimer l'affiche et l'afficher partout. Tout le monde peut créer une affiche pour une action: des amis, de la famille, des collègues, des camarades de classe ou des membres de votre equipe de sport. Mettez votre affiche dans des supermarchés, des magasins, des entreprises ou à l'école. En général, cela ne pose pas de problème, mais n'oubliez pas de demander la permission.

Voir tous les donateurs
€ 36 06-06-2019 | 16:26 Doneren gaat door. Beter laat dan niet!
€ 7,50 02-06-2019 | 18:36
€ 50 29-05-2019 | 07:11 Klasse Dave!! Respect!
€ 25 28-05-2019 | 22:06 Voor mijn vriend Abbo. Geweldig Bo om zulke fantastische collega’s te hebben! Petje af !
€ 250 28-05-2019 | 21:47
Voir tous

Het zit erop en het is gelukt (3x de top): dank jullie wel!!

30-05-2019 | 00:00 Goedemorgen allen :) Slapen zat er niet echt in. Ik sta nog steeds stijf van de adrenaline en die 72 reepjes en gelletjes en 12 bidons helpen ook niet echt mee, maar ik zit hier om 6u in de ochtend op het balkon met een bak koffie te kijken naar de Reus van de Provence, de Kale Berg, oftewel: de Mont Ventoux die ik gisteren met succes 3 maal heb bedwongen. Ik kan nu oprecht van dat uitzicht genieten. Daarover straks meer. ;) Eerst een woord van dank aan alle sponsoren die diep in hun buidel hebben getast (ruim 6.400 EUR!!), omdat ze intrinsiek gedreven zijn om te doen wat mogelijk is om ALS in generieke zin te lijf te gaan, en meer specifiek: om Abbo een hart onder de riem te steken en te laten zien dat hij geliefd is en dat wij om hem geven. Deze was voor jou Abbo! Ik heb letterlijk alles gegeven, zoals beloofd. Ik zal geen informatie over onze andere collega - Marco Pouw - delen; die eer laat ik aan hem. Maar wat ben ik trots op die andere reus van de Provence. Petje af Marco!! Terug naar de berg... wat een dag... De start was om 6u, precies 24 uur geleden dus. Bij de eerste beklimming gaf de organisatie aan dat de top (de laatste 6km) afgesloten was en dat we niet verder mochten. Dat was voor mij geen optie, dus... onderhandelen. Na een serieuze risico acceptatie (geen grap) te hebben ondertekend en mijn stuurbordje te hebben ingeleverd (een terechte actie van de geweldige organisatie, alle begrip van mijn kant!), ben ik toch verder gegaan en daar heb ik geen spijt van. 20:15u, na een slopende dag, kwam ik weer beneden na succesvol - als enige deelnemer, omdat ik zo *****eigenwijs ben (I’m sorry) - 3x de top te hebben behaald. Vandaag een dubbel gevoel. Ik ben gesloopt, maar herstel wel weer. Dit is tijdelijk. Abbo: dit is alles wat ik kon doen om jou te helpen. Ik heb je bewust meegenomen gedurende de hele reis, van initiële gedachte, jouw expliciete goedkeuring, de sponsorwerving en de reis naar Zuid Frankrijk,  tot en met de dag zelf. Dat was een (bijna) mooi half jaar. Niet alleen je collega’s hebben-, maar ook je familie heeft laten zien hoe ze achter je staan, als een cordon. Prachtig om mee te maken. Ik hoop oprecht dat het je welkome afleiding, wat houvast, een beetje hoop en een warme glimlach heeft gegeven. Bedankt voor jouw steun Abbo. Dit is jouw reis, onder jouw voorwaarden. Mijn steun heb je, ook na gisteren. We houden contact en ik zie je graag weer ‘gewoon’ op het werk. Want jij bent de échte bikkel Abbo! Nogmaals dank voor al jullie steun! Hartelijke groet, Dave
Lire plus