Gerrit de Groot

Je weet nooit hoe sterk je bent, totdat sterk zijn je enige keuze is

( Fietsen 1x de kale berg plus 56KM (Malaucène – Liotard – TOP – Bedoin – Malaucène) | Lid van team: Team Ernie )

Om iedereen die aan deze zieke lijd of er zijdelings mee te maken heeft te laten zien dat ze er niet alleen voor beklimmen wij de Mont Ventoux. Er is veel geld nodig voor onderzoek naar bv nieuwe medicijnen daarom vragen wij u om ons te steunen, alle bedragen zijn welkom. Hartelijk dank.

Activiteit: Fietsen 1x de kale berg plus 56KM (Malaucène – Liotard – TOP – Bedoin – Malaucène)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

50
12/09/2021
11:08

Hans Peter & Anneke

Bekijk alle

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. In 2021 vindt de 9de editie plaats.