Liesbeth Van Gassel-Reurekas

De top op!

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Lid van team: Team Reurekas )

Meer informatie

 Joost gaat nu voor de 4e keer fietsen voor stichting ALS. Nu dit jaar met zijn drieën, Joost fietsend, Marijke en ik wandelen. Dit voor zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting ALS. In gedachte bij alle mensen met ALS en in het bijzonder mams! Op naar de top! 

Activiteit: Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
02/03/2020
19:58

Familie/Merijn

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.