Klimclinics

Het team van Peter Beckers, Hugo van den Wildenberg en Ivan Sweebroek organiseren voor deelnemers van de Tour du ALS diverse klimclinics, te boeken via onze webshop. Dus, wil jij goed voorbereid aan de start verschijnen, meld je dan aan voor een van de clinics op 13 april / 4 mei (vol) en 18 mei.

De afstand van de clinic is rond de 80 km en oplopend in hoogte. De nadruk ligt op de klimtechniek en de techniek van de fiets. Zo word je zo goed mogelijk voorbereid op de tocht op de Kale Berg. Een leuke bijkomstigheid is dat je vast andere deelnemers aan de Tour du ALS kunt leren kennen! Het maximum aantal deelnemers per clinic ligt rond de 25.

Start- en eindtijd: 10.00 – 17.00 uur. Briefing tussen 9.30 en 9.45, vertrek stipt om 10.00 uur. Pauze rond 12:30 uur; eindtijd tussen 16:00 en 17:00 uur.

Start- en eindlocatie:
Locatie Hoeve de Binnenplaets (www.hoevedebinnenplaets.nl)
Oensel 10 6333 EN Schimmert

• Het niveau van de clinic(s) is oplopend in de tijd qua moeilijkheidsgraad
• Kosten clinics € 20 per keer; boek je 10 clinics in 1 keer, dan betaal € 175 (dus € 25 korting)
• Lunch is op eigen kosten.
• Pasta maaltijd na afloop is voor rekening van ALS, drankjes zijn voor eigen rekening.

Overnachting is beperkt mogelijk. Anders dan op de website vermeld, is een boeking per nacht mogelijk uitsluitend voor deelnemers aan de clinics (indien er voldoende plaats is). Hiervoor direct contact opnemen met Hoeve de Binnenplaets via www.hoevedebinnenplaets.nl. Contactpersonen zijn Bas of Ridet Schrijvers.

 

Op 26 februari vond bij Bike Center Den Bosch een inspirerende workshop plaats. De powerpoint presentatie kun je hier downloaden.