Ook vriend worden?

 Tour du ALS editie 7 op 31 mei 2018

Wat in eerste instantie bedoeld was als een fietstocht in Frankrijk voor een besloten groep, is uitgemond in een jaarlijks terugkerend sportief fondsenwervend evenement. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen honderden fietsers, hardlopers en wandelaars jaarlijks de Mont Ventoux om geld op te halen voor onderzoek naar de oorzaak van ALS. Tour du ALS streeft ernaar om voor de gemiddeld 1500 patiënten in Nederland jaarlijks maximaal 1500 deelnemers te generen die ieder €1500 bijeenbrengen.

1500 patiënten, 1500 renners, die elk €1500 meebrengen

Het doel is om op korte termijn een betere kwaliteit van leven en zorg te realiseren voor de ruim 1.500 ALS-patiënten die Nederland gemiddeld telt. Op langere termijn is het doel om een grote financiële bijdrage te leveren ten bate van onderzoek(en) om uiteindelijk een medicijn te vinden voor ALS. Er is momenteel nog geen behandeling beschikbaar voor ALS, waardoor de gemiddelde levensverwachting na diagnose slechts 3 jaar is.

Honderden deelnemers

Door het aanbieden van verschillende uitdagingen bereiken we een diverse doelgroep die zich allen inzetten voor hetzelfde doel, ALS de wereld uit trappen. Door inzet van spier- en wilskracht dragen deelnemers bij om van dit jaarlijks terugkerende evenement wederom een succes te maken. Voorgaande edities hebben een veelvoud aan deelnemers in beeld gebracht, waaraan kan worden afgeleid dat het leeft bij iedereen die de strijd tegen deze genadeloze spier-zenuwziekte, actief en/of passief, een warm hart toedraagt.

Bent u ook in beeld bij Tour du ALS?

Tour du ALS biedt tal van mogelijkheden voor ondersteuning (financieel en/of in diensten/goederen) door op diverse wijzen exposure aan te bieden. Zo kunt u uw naam in beeld brengen op onze druk bezochte website, vernoemd worden in social media, met uw bedrijfsnaam vermeld worden op het medewerkerspolo (gedragen tijdens het event en alle officiële bijeenkomsten en bedrijfsmeetings) en evenementenondersteuning waarbij u een deel van het evenement ondersteunt en uw naam op primaire/secundaire plaatsen van het tenue terug kan zien. Tour du ALS zorgt er graag samen met u voor dat 31 mei 2018 voor iedereen weer een onvergetelijke dag mag worden. De giften van alle deelnemers en bedrijven komen ten goede aan een door de organisatie geselecteerd onderzoek, zowel ten gunste van de huidige patiënten als de patiënten in de toekomst.

Interesse?

Heeft u vragen of interesse in één van de mogelijkheden, neem dan contact op met de organisatie. Wij staan u graag te woord en/of maken graag een afspraak voor een persoonlijk onderhoud.