Sponsor of vriend worden van de Tour du ALS

Om Tour du ALS mogelijk te maken is er geld nodig. Hiervoor gebruiken wij geen donatiegelden, maar geld dat vrijkomt uit de inschrijvingskosten en de giften van bedrijven, stichtingen en instanties. Iedere euro is er één en wij maken graag voor uw bedrijf een pakket op maat. Ook zijn er tal van mogelijkheden voor ondersteuning (in diensten en/of goederen).

Wat zijn de sponsor mogelijkheden?

Wij hebben vele verschillende mogelijkheden voor u als sponsor. Bij deze een aantal voorbeelden waar u zoal aan kunt denken:

  • Het tonen van uw logo en/of verhaal op onze druk bezochte website (ruim 30.000 bezoekers per maand)
  • Het tonen van uw logo op het tenue van alle deelnemers (waar de meeste deelnemers ook al hun trainingen in doen). Dit tenue is in de jaren na Tour du ALS ook nog te bestellen in onze webshop;
  • Het delen van uw verhaal als sponsor op onze social media accounts & website;
  • Het ondersteunen van het evenement zelf, waarbij uw logo duidelijk in beeld komt en getoond wordt in de online verslaglegging van het evenement.

Interesse?

Heeft u vragen of interesse in sponsoring? Neem dan contact op met Marian van Eldik, onze Relatiebeheerder Bedrijven en Vermogensfondsen via m.vaneldik@als.nl. Zij gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Wie zijn er al sponsor of vriend?

Vele bedrijven hebben in de afgelopen jaren gekozen om sponsor of vriend van Tour du ALS te worden.

Klik hier voor een overzicht van de vrienden van de Tour du ALS