Tour du Jac

Help ALS de wereld uit!

Op zondag 6 juni gaan wij, Casper en Max van Team Tour du Jac, fietsen voor stichting ALS. Deze dag gaan wij samen keihard ons best doen om ALS de wereld uit te trappen! Doel is om 3x de Mont Ventoux te gaan beklimmen in Frankrijk. 

Dit alles gaan wij doen voor onze lieve pa, die helaas de diagnose ALS heeft gekregen enige tijd geleden. Nederland telt 1500 mensen met ALS. Voor elk van hen, willen wij elk minimaal 1 euro inzamelen. Met allerlei acties willen wij beiden voor elk van hen proberen 1 euro op te halen voor onderzoek naar deze ziekte.

Samen met jullie hopen we op een geweldig resultaat!

Mocht je op een andere manier iets voor ons willen betekenen horen wij het natuurlijk graag.

Groetjes Casper

Team Tour du Jac! 

Activiteit: Fietsen 3x malloot van de kale berg 150KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Reynard – Sault – Reynard – TOP – Malaucène)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

50
20/01/2021
22:26

Frank

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.