Peter Kok

Voor de Kinderen van Ingo & Laura

( Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Member of team: Team Ingo Tour du ALS 2020 )

Donate now
More information

In 2012/2013 mocht ik deel uitmaken van Team Grip op de Alpe, waarmee wij met 16 gedreven mensen voor Alpe d'HuZes uiteindelijk € 60.000 bijeen hebben gefietst en gelopen voor de strijd tegen kanker op de Alpe d'Huez. Deze groep is in die periode uitgegroeid tot een waardevolle vriendengroep. Eén lid van onze groep, Ingo Bouman, heeft in het jaar daarop de Mont Ventoux beklommen met in de bak van de fiets André, die aan de ziekte ALS leed. De ziekte ALS heerst in de familie van Ingo en helaas heeft Ingo begin dit jaar te horen gekregen dat ook hij getroffen is door deze ziekte. Als team hebben wij dan ook direct besloten om in 2020 Ingo mee naar de top van de Mont Ventoux te nemen, om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het onderzoek voor genezing van ALS, omdat ook zijn twee dochters het risico lopen om deze ziekte te krijgen. In de aanloop naar de tocht op 11 juni 2020 hopen wij nog vele mooie herinneringen met Ingo en zijn gezin te maken en tevens grote bijdrage bij elkaar te krijgen voor het onderzoek tegen de ziekte ALS.

 

Zoals het credo van Ingo luidt: NIET OMDAT HET KAN, MAAR OMDAT HET MOET!

 

Activity: Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

1.000
02/03/2020
15:59

.

View all

Tour du ALS is the largest event organized by the ALS Netherlands Foundation. Under the slogan “Get on your feet to beat ALS” , hundreds of cyclists, runners and hikers climb the Mont Ventoux together with ALS patients. All participants, volunteers, patients, donors and attendees contribute in the steps towards finding the cause of ALS and ultimately a medicine.