Maak kans op een Garmin Smartwatch!

Garmin Nederland is al jaren als sponsor verbonden aan de strijd tegen ALS. Tijdens de jubileumeditie van Tour du ALS gaan ze ook zelf de uitdaging aan en beklimmen ze samen met ALS-patiënt Monique Kemperman de Mont Ventoux. Ook stelt Garmin Venu 2 en Venu 2S smartwatches ter beschikking om te verloten onder deelnemers van Tour du ALS. In februari werden de eerste twee smartwatches verloot! Ook in maart maken deelnemers én vrijwilligers van Tour du ALS kans op een Garmin smartwatch. 

Jouw deelname aan Tour du ALS is natuurlijk extra leuk als je jouw sportieve prestaties kunt bijhouden met een smartwatch. Zo kun je je extra goed voorbereiden op jouw beklimming van de Mont Ventoux. De komende maanden zijn er diverse momenten waarop jij in het bezit kunt komen van een Garmin smartwatch. De eerste winactie vond in februari plaats. Ook in maart worden er opnieuw horloges verloot. 

Winactie Garmin Smartwatch Venu 2 in de maand maart 
Ook in maart verloten we twee Garmin smartwatches onder deelnemers én vrijwilligers van Tour du ALS. De Venu 2 / 2S smartwatch van Garmin is een health smartwatch die is ontworpen voor een actieve levensstijl, met functies zoals geanimeerde workouts, slaapscores en tal van andere handige functies.

Wil je kans maken op het winnen van een Garmin smartwatch? We verloten onder:
1. Vrijwilligers van Tour du ALS: welke vrijwilliger zet zich op een bijzondere manier in voor de strijd tegen ALS en verdient het om een Garmin smartwatch te winnen? Laat ons het weten en stuur ons een mailtje met de naam van de vrijwilliger met korte motivatie naar info@tourduals.nl
2. Deelnemers van Tour du ALS: haal jij als deelnemer van Tour du ALS op een unieke manier geld op voor de strijd tegen ALS door in eigen omgeving een fondsenwervende actie te organiseren? Of ken je een iemand die Tour du ALS op een bijzondere manier op de kaart zet? Vertel ons over de actie en wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van een Garmin smartwatch Venu 2 / 2S. Je kunt de actie mailen naar info@tourduals.nl

Aanmeldingen tot en met 10 april maken kans! Alle voorwaarden over de verlotingsactie van de Garmin smartwatches Venu 2 en Venu 2S lees je hier.

Schrijf je snel in!
Heb jij je nog niet ingeschreven voor Tour du ALS, dan is dit dus hét moment om dat alsnog te doen. Samen staan we sterker in de strijd tegen ALS. Meld je aan voor Tour du ALS en maak kans op de Garmin Venu 2 of Garmin Venu 2S smartwatch!

Meld je aan!

Houd de website en ons Facebook en Instagram kanaal in de gaten voor deze en toekomstige  winacties!

Winactie Garmin Smartwatch Venu 2 in de maand februari (gesloten) 
In februari zijn er maar liefst twee Garmin Venu 2 of Venu 2S smartwatches ter waarde van €350,- verloot onder deelnemers van Tour du ALS.

De gelukkige winnaars van de eerste twee Garmin smartwatches die we hebben verloot zijn Tour du ALS-deelnemers Rosalie van der Velde en Lydia de Vries. Van harte gefeliciteerd! We wensen Rosalie en Lydia veel plezier met de horloges tijdens hun voorbereiding op Tour du ALS.

Hoe konden deelnemers in februari kans maakt op dit horloge? 

  • Schrijf je vóór eind februari in als deelnemer aan Tour du ALS en maak automatisch kans op het winnen van een fantastische smartwatch van Garmin. Ben je al deelnemer? Dan maak jij hier natuurlijk ook kans op! Onder alle tot en met eind februari ingeschreven actieve deelnemers verloten wij één Garmin Smartwatch.
  • Breid in de maand februari jouw Tour du ALS-team uit met minimaal 2 nieuwe teamleden en ook dan maak je kans op dit prachtige horloge van Garmin. Onder alle deelnemers van de teams die in februari met 2 teamleden zijn gegroeid verloten wij het horloge.

De winnaars zijn begin maart over het winnen van de Garmin smartwatch per email bericht.