Verloting Garmin smartwatches

Garmin Nederland is al jaren als sponsor verbonden aan de strijd tegen ALS. Tijdens de jubileumeditie van Tour du ALS gingen ze ook zelf de uitdaging aan en beklommen ze samen met ALS-patiënt Monique Kemperman de Mont Ventoux. Ook stelde Garmin Venu 2 en Venu 2S smartwatches ter beschikking om te verloten onder deelnemers en vrijwilligers van Tour du ALS. In februari en maart werden de eerste twee smartwatches verloot. In april volgenden er nog twee verlotingen. Het vijfde horloge is na afloop van Tour du ALS verloot onder deelnemers die in de laatste dagen tot de start nog minimaal tien donaties hebben opgehaald. 

De afgelopen maanden hebben we maar liefst vijf prachtige Garmin smartwatches Venu S/2S ter waarde van 350 euro mogen verloten onder deelnemers en vrijwilligers van Tour du ALS.

Het vijfde horloge hebben we verloot onder alle deelnemers die in de paar dagen tot de start van Tour du ALS nog minimaal 10 donaties hebben opgehaald. Degene die deze zomer kan pronken met een gloednieuw horloge aan haar pols is Henriëtte Floor van Team Met Lia on tour d'ALS. Proficiat!

De Venu 2 / 2S smartwatch van Garmin is een health smartwatch die is ontworpen voor een actieve levensstijl, met functies zoals geanimeerde workouts, slaapscores en tal van andere handige functies.

Eerdere winnaars van de Garmin smartwatches zijn: Rosalie van der Velde van Team Stappen tegen ALS, Lydia de Vries van Team Marieke, Jack Smits van Team Daddy Cool en vrijwilliger Marten van de Weele. Allemaal van harte gefeliciteerd met dit prachtige horloge en dank voor jullie inzet tijdens Tour du ALS!

De verloting van deze prachtige smartwatches werd mogelijk gemaakt door onze sponsor Garmin Nederland. Garmin is al jaren als sponsor verbonden aan de strijd tegen ALS en heeft ook dit jaar met een eigen team de Mont Ventoux beklommen. Ook stelde Garmin smartwatches beschikbaar om te verloten. 

Winactie Garmin Smartwatch Venu 2 in de maand februari (gesloten) 
In februari zijn er maar liefst twee Garmin Venu 2 of Venu 2S smartwatches ter waarde van €350,- verloot onder deelnemers van Tour du ALS.

De gelukkige winnaars van de eerste twee Garmin smartwatches die we hebben verloot zijn Tour du ALS-deelnemers Rosalie van der Velde en Lydia de Vries. Van harte gefeliciteerd! We wensen Rosalie en Lydia veel plezier met de horloges tijdens hun voorbereiding op Tour du ALS.

Hoe konden deelnemers in februari kans maken op dit horloge? 

  • Schrijf je vóór eind februari in als deelnemer aan Tour du ALS en maak automatisch kans op het winnen van een fantastische smartwatch van Garmin. Ben je al deelnemer? Dan maak jij hier natuurlijk ook kans op! Onder alle tot en met eind februari ingeschreven actieve deelnemers verloten wij één Garmin Smartwatch.
  • Breid in de maand februari jouw Tour du ALS-team uit met minimaal 2 nieuwe teamleden en ook dan maak je kans op dit prachtige horloge van Garmin. Onder alle deelnemers van de teams die in februari met 2 teamleden zijn gegroeid verloten wij het horloge.

De winnaars zijn begin maart over het winnen van de Garmin smartwatch per email bericht.

Winactie Garmin Smartwatch Venu 2 in de maand maart (gesloten)
Ook in maart zijn er twee Garmin Venu 2 of Venu 2S smartwatches ter waarde van €350,-n verloot onder deelnemers én vrijwilligers van Tour du ALS.

Er werd een horloge verloot onder deelnemers die een bijzondere fondsenwervende actie voor Tour du ALS organiseren en onder vrijwilligers van het sportieve event. De vrijwilligers konden niet zichzelf aanmelden, maar moesten worden genomineerd. De gelukkige winnaars zijn Jack Smits van Team Daddy Cool en vrijwilliger Marten van de Weele. Van harte gefeliciteerd! 

Hoe konden deelnemers en vrijwilligers in maart kans maken op dit horloge?

  • Vrijwilligers van Tour du ALS: welke vrijwilliger zet zich op een bijzondere manier in voor de strijd tegen ALS en verdient het om een Garmin smartwatch te winnen? Laat ons het weten en stuur ons een mailtje met de naam van de vrijwilliger met korte motivatie naar info@tourduals.nl.
  • Deelnemers van Tour du ALS: haal jij als deelnemer van Tour du ALS op een unieke manier geld op voor de strijd tegen ALS door in eigen omgeving een fondsenwervende actie te organiseren? Of ken je een iemand die Tour du ALS op een bijzondere manier op de kaart zet? Vertel ons over de actie en wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van een Garmin smartwatch Venu 2 / 2S. Je kunt de actie mailen naar info@tourduals.nl

De winnaars zijn in april over het winnen van de Garmin smartwatch per email bericht.

Alle voorwaarden over de verlotingsactie van de Garmin smartwatches Venu 2 en Venu 2S lees je hier.